Vadelma-limettimarmeladi
15 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | vadelmia |
| 2 kpl | limetin raastettu kuori |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 kpl | (330 g) hillo-marmeladisokeria |
- 1.
Perkaa vadelmat. Pese limetit ja raasta kuoret. Sekoita vadelmat, kuoriraaste ja sokeri kattilassa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen. Lisää joukkoon limettimehu. Kuori vaahto. Kaada seos kuumana pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti. Säilytä viileässä.
Vadelma-limettimarmeladi
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | vadelmia |
| 2 kpl | limetin raastettu kuori |
| 1 kpl | limetin mehu |
| 1 kpl | (330 g) hillo-marmeladisokeria |
Valmistus
- 1
Perkaa vadelmat. Pese limetit ja raasta kuoret. Sekoita vadelmat, kuoriraaste ja sokeri kattilassa. Kuumenna hitaasti kiehuvaksi ja keitä 5 minuuttia sekoittaen. Lisää joukkoon limettimehu. Kuori vaahto. Kaada seos kuumana pestyihin, kuumennettuihin lasipurkkeihin ja sulje heti. Säilytä viileässä.
Ravintosisältö
493
Energiaa kcal
2065
Energiaa kj
8,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
61,0 g
Hiilihydraatteja
57,0 g
Sokereita
37,0 g
Kuituja
10,0 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
493
Energiaa kcal
2065
Energiaa kj
8,0 g
Rasvaa
—
Tyydyttynyttä rasvaa
61,0 g
Hiilihydraatteja
57,0 g
Sokereita
37,0 g
Kuituja
10,0 g
Proteiinia
0,1 g
Suolaa
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.
Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Limetin raastettu kuori.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












