Vadelmabrownies - Yhteishyvä

Vadelmabrownies

???
Paloja
20
Jaa Somessa

Ainekset

SUKLAAPOHJA:

100 g
Tummaa suklaata
100 g
Margariinia
1 rkl
Pikakahvijauhetta
2 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja

KUORRUTE:

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Sokeria
1/2 dl
Sitruunan mehua
1 kpl
Kananmuna
2 1/2 dl
Marjoja

KORISTELUUN:

Tomusokeria

Näin teet

1

Sulata suklaa mikroaaltouunissa. Sekoita noin puolen minuutin välein, kunnes suklaa on lähes sulanut. Lisää rasva ja pikakahvijauhe. Lisää sokeri ja vaniljasokeri jäähtyneeseen suklaaseokseen. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen. Lisää jauhot lopuksi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina 20 X 30 cm kokoiseen vuokaan.Valmista kuorrute. Sekoita tuorejuusto, sokeri, sitruunanmehu kulhossa. Lisää kananmuna ja sekoita hyvin. Levitä juustoseos suklaapohjan päälle. Ripottele pinnalle marjat (riviin, jos haluat leivoksia) ja paista 175 asteessa noin tunti.Seuraa paistumista ja varmista kypsyys kokeilemalla taikinaa puutikulla.Anna jäähtyä paistovuoassa. Leikkaa leivospaloiksi täysin jäähtyneenä. Siivilöi leivosten pinnalle tomusokeria. Voit halutessasi koristella leivokset tuorein vadelmin.0705

Resepti
Minna Saarni
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa