Vadelmabrownies | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelmabrownies

Fork and knife
20 Palaa
Fork and knife
20 Palaa

Ainekset

suklaapohja:

100 g
Tummaa suklaata
100 g
Margariinia
1 rkl
Pikakahvijauhetta
2 1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
3 kpl
Kananmunaa
2 1/2 dl
Vehnäjauhoja

kuorrute:

200 g
Maustamatonta tuorejuustoa
1/2 dl
Sokeria
1/2 dl
Sitruunan mehua
1 kpl
Kananmuna
2 1/2 dl
Marjoja

koristeluun:

Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Sulata suklaa mikroaaltouunissa. Sekoita noin puolen minuutin välein, kunnes suklaa on lähes sulanut. Lisää rasva ja pikakahvijauhe. Lisää sokeri ja vaniljasokeri jäähtyneeseen suklaaseokseen. Vatkaa kananmunat joukkoon yksitellen. Lisää jauhot lopuksi ja sekoita taikina tasaiseksi. Kaada taikina 20 X 30 cm kokoiseen vuokaan.Valmista kuorrute. Sekoita tuorejuusto, sokeri, sitruunanmehu kulhossa. Lisää kananmuna ja sekoita hyvin. Levitä juustoseos suklaapohjan päälle. Ripottele pinnalle marjat (riviin, jos haluat leivoksia) ja paista 175 asteessa noin tunti.Seuraa paistumista ja varmista kypsyys kokeilemalla taikinaa puutikulla.Anna jäähtyä paistovuoassa. Leikkaa leivospaloiksi täysin jäähtyneenä. Siivilöi leivosten pinnalle tomusokeria. Voit halutessasi koristella leivokset tuorein vadelmin.0705

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 23.6.2005
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.