Vadelmabruschetta | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelmabruschetta

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Hiivaleipää tai 1 patonki
1 dl
Kuohukermaa
200 g
Raejuustoa
250 g
Maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
200 g
Vadelmia
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa leipä viipaleiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa raejuusto, rahka, sokerit ja kermavaahto. Nostele joukkoon vadelmat. Paahda leivät uunissa. Nostele täytettä hieman jäähtyneille leiville. Sirota pinnalle tomusokeria.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 8.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.