Vadelmabruschetta | Suolaiset leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vadelmabruschetta

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

1/2 kpl
Hiivaleipää tai 1 patonki
1 dl
Kuohukermaa
200 g
Raejuustoa
250 g
Maitorahkaa
1/2 dl
Sokeria
1 tl
Vaniljasokeria
200 g
Vadelmia
Tomusokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Leikkaa leipä viipaleiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa raejuusto, rahka, sokerit ja kermavaahto. Nostele joukkoon vadelmat. Paahda leivät uunissa. Nostele täytettä hieman jäähtyneille leiville. Sirota pinnalle tomusokeria.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 17.12.2004
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.