Vadelmabruschetta
1 Kappaletta
|15 min

Nappaa talteen!
| 1/2 kpl | hiivaleipää tai 1 patonki |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 200 g | raejuustoa |
| 250 g | maitorahkaa |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 200 g | vadelmia |
| tomusokeria |
- 1.
Leikkaa leipä viipaleiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa raejuusto, rahka, sokerit ja kermavaahto. Nostele joukkoon vadelmat. Paahda leivät uunissa. Nostele täytettä hieman jäähtyneille leiville. Sirota pinnalle tomusokeria.
Vadelmabruschetta
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1/2 kpl | hiivaleipää tai 1 patonki |
| 1 dl | kuohukermaa |
| 200 g | raejuustoa |
| 250 g | maitorahkaa |
| 1/2 dl | sokeria |
| 1 tl | vaniljasokeria |
| 200 g | vadelmia |
| tomusokeria |
Valmistus
- 1
Leikkaa leipä viipaleiksi. Vatkaa kerma pehmeäksi vaahdoksi. Sekoita kulhossa raejuusto, rahka, sokerit ja kermavaahto. Nostele joukkoon vadelmat. Paahda leivät uunissa. Nostele täytettä hieman jäähtyneille leiville. Sirota pinnalle tomusokeria.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|Päivitetty: 25.9.2025





























