Vähärasvainen salaatinkastike | Kastikkeet | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vähärasvainen salaatinkastike

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

5 dl
Vettä
1 kpl
Kasvi- tai yrttiliemikuutio
1/2 kpl
Sipulia
1 - 2 kpl
Valkosipulinkynttä
Pala vihreää, punaista ja keltaista paprikaa
Pala chilipaprikaa
10 kpl
Viherpippuria
(ripaus yrttisuolaa ja ruokosokeria)
2 tl
Maissitärkkelystä + tilkka vettä
1/2 dl
Oliiviöljyä (extra virgin)
1/2 dl
Hunaja-omenaviinietikkaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese kasvikset ja silppua ne tarpeen mukaan kuorittuina hyvin hienoksi silpuksi kattilaan. Lisää vesi. Murenna sekaan liemikuutio ja pippurit. Kuumenna seos kiehumapisteeseen. Mausta lisää, jos haluat.Sekoita maissitärkkelys vesitilkkaan ja kaada vatkaten liemeen. Keitä edelleen vatkaten 2 minuuttia. Jäähdytä.Lisää viinietikka ja öljy. Sekoita ja pullota. Säilytä pullo jääkaapissa ja ravista ennen käyttöä. Kastike säilyy hyvänä noin viikon.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 22.11.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.