Ruskista fileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan. Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla.
Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan tomaattien kanssa.
Kiehauta kanaliemi. Sekoita siihen ranskankerma, parmesaanijuusto, sinappi ja rakuuna. Valuta seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1601
382
24,5 g
11,3 g
4,0 g
4,0 g
0,5 g
35,3 g
0,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Sitruunan raastettu kuori,
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
0,5 dl Parmesaanijuustoa,
1 tl Rakuunaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli