Välimerellinen kanavuoka | Uuniruoat | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Välimerellinen kanavuoka

Välimerellinen kanavuoka

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo ja herkullinen kanaruoka valmistuu uunissa yllättävän nopeasti. Nauti tomaatin tuoksusta ja parmesaanin mausta, Välimerellisistä mauista.

Ruokavaliot

Ainekset

4 kpl
Broilerin fileepihviä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(200 g) kirsikkatomaatteja
1 dl
Kanalientä
200 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Parmesaanijuustoa
1 rkl
Sinappia
1 tl
Rakuunaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ruskista fileet kevyesti öljyssä molemmin puolin. Nosta fileet uunivuokaan. Mausta raastetulla sitruunan kuorella, suolalla ja pippurilla.

2 rkl
Öljyä
4 kpl
Broilerin fileepihviä
1 kpl
Sitruunan raastettu kuori
Suolaa
Rouhittua mustapippuria
2

Pese ja paloittele kesäkurpitsa. Lisää palat vuokaan tomaattien kanssa.

1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
1 kpl
(200 g) kirsikkatomaatteja
3

Kiehauta kanaliemi. Sekoita siihen ranskankerma, parmesaanijuusto, sinappi ja rakuuna. Valuta seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia.

1 dl
Kanalientä
200 g
Ranskankermaa
1/2 dl
Parmesaanijuustoa
1 rkl
Sinappia
1 tl
Rakuunaa
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.9.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1601

382

24,5 g

11,3 g

4,0 g

4,0 g

0,5 g

35,3 g

0,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Sitruunan raastettu kuori,

Suolaa,

Rouhittua mustapippuria,

0,5 dl Parmesaanijuustoa,

1 tl Rakuunaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli