Ruskista paistileikkeet öljyssä pannulla molemmin puolin. Siirrä leikkeet uunivuokaan. Pese sitruuna ja raasta kuoren keltainen osa. Ripottele kuoriraaste, suola ja pippuri vuokaan.
Huuhtele kesäkurpitsa ja tomaatit. Paloittele kesäkurpitsa. Lisää kurpitsapalat ja tomaatit vuokaan.
Raasta juusto. Yhdistä vesi, ranskankerma, juustoraaste, sinappi ja yrtti. Kumoa seos vuokaan. Kypsennä 200-asteisessa uunissa noin 25 minuuttia. Tarjoa esimerkiksi riisin tai pastan kanssa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
371
1556
25,3 g
12,0 g
5,3 g
5,3 g
1,5 g
28,0 g
1,2 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli