Välimeren broileripannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren broileripannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Broilerin suikaleita
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
2 rkl
Öljyä
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 - 3 dl
Vettä
1 kpl
Kikherneitä
4 kpl
Tomaattia
1 dl
Oliiveja
2 tl
Sitruunamehua
1 dl
Persiljaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Mausta broilerinsuikaleet suolalla ja mustapippurilla ja paista pannulla öljyssä kauniin ruskeiksi. Lisää hienonnettu valkosipuli ja paista hetki. Lisää vesi ja kikherneet ja hauduta noin 5 minuuttia. Lisää paloitellut tomaatit, oliivit ja sitruunamehu. Kuumenna. Lisää persilja joukkoon juuri ennen tarjoilua. Tarjoile esim. riisin kanssa.

Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.