Välimeren kala-kasvispannu | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren kala-kasvispannu

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pakasteseitifileitä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 tl
Timjamia

kastike:

1 rkl
Oliiviöljyä
250 g
Pakastekasvissuikaleita
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä tai kalalientä
100 g
Katkaraputuorejuustoa
100 g
Katkarapuja
1/2 tl
Timjamia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Anna pakastekalojen sulaa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kääri fileet rullalle. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne sulavat. Lisää tomaattimurska, neste ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paina kalarullat kastikkeeseen ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä kannen alla keskinkertaisella lämmöllä noin 10 minuuttia. Sirottele pinnalle sulaneet katkaravut. Tarjoa lisänä kuskusia tai riisiä.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.