Välimeren kala-kasvispannu

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
400 gpakasteseitifileitä
1 tlsuolaa
1/4 tlmustapippuria
1 tltimjamia

Kastike:

1 rkloliiviöljyä
250 gpakastekasvissuikaleita
2 - 3 kplvalkosipulin kynttä
1 kpltomaattimurskaa
1 dlvettä tai kalalientä
100 gkatkaraputuorejuustoa
100 gkatkarapuja
1/2 tltimjamia

Valmistus

  1. 1

    Anna pakastekalojen sulaa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kääri fileet rullalle. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne sulavat. Lisää tomaattimurska, neste ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paina kalarullat kastikkeeseen ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä kannen alla keskinkertaisella lämmöllä noin 10 minuuttia. Sirottele pinnalle sulaneet katkaravut. Tarjoa lisänä kuskusia tai riisiä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä