Välimeren kala-kasvispannu - Yhteishyvä

Välimeren kala-kasvispannu

???
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakasteseitifileitä
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Mustapippuria
1 tl
Timjamia

KASTIKE:

1 rkl
Oliiviöljyä
250 g
Pakastekasvissuikaleita
2 - 3 kpl
Valkosipulin kynttä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 dl
Vettä tai kalalientä
100 g
Katkaraputuorejuustoa
100 g
Katkarapuja
1/2 tl
Timjamia

Näin teet

1

Anna pakastekalojen sulaa ja mausta ne suolalla, pippurilla ja timjamilla. Kääri fileet rullalle. Kuumenna öljy paistokasarissa tai isossa paistinpannussa. Lisää kasvissuikaleet ja kuumenna miedolla lämmöllä, kunnes ne sulavat. Lisää tomaattimurska, neste ja tuorejuusto ja sekoita tasaiseksi. Paina kalarullat kastikkeeseen ja sirottele pinnalle timjamia. Kypsennä kannen alla keskinkertaisella lämmöllä noin 10 minuuttia. Sirottele pinnalle sulaneet katkaravut. Tarjoa lisänä kuskusia tai riisiä.

Resepti
Aila Pakarinen
Kuvat
Timo Viljakainen ja Margareta Nygård
Julkaistu: 20.12.2008
Muokattu: 15.11.2018
Jaa Somessa