Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja tomaattikuutiot. Kääntele kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan.
Lisää paloitellut paahdetut paprikat, oliivit ja paloiteltu vuohenjuusto sekä hienonnettua basilikaa. Kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2604
622
42,3 g
9,8 g
39,3 g
6,3 g
10,0 g
16,0 g
8,1 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynttä hienonnettuna,
Ruukku tuoretta basilikaa,
Mustapippuria myllystä,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli