Välimeren pasta

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Välimeren kasvispastassa maistuu paahdettu paprika, valkosipuli, tomaatti ja oliivit. Vuohenjuusto viimeistelee tämän helpon pastan.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
200 gpenne -pastaa
2 rklöljyä
1 kpliso sipuli silputtuna
3 kplvalkosipulin kynttä hienonnettuna
4 - 5 kplisoa tomaattia kuutioina
2 kplsäilöttyä, paahdettua paprikaa paloiteltuna
10 kplkivetöntä vihreää oliivia
180 gvuohenjuustoa
1 kplruukku tuoretta basilikaa
mustapippuria myllystä
suolaa

Valmistus

  1. 1

    Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.

    Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja tomaattikuutiot. Kääntele kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan.

    Lisää paloitellut paahdetut paprikat, oliivit ja paloiteltu vuohenjuusto sekä hienonnettua basilikaa. Kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Valkosipulin kynttä hienonnettuna, Ruukku tuoretta basilikaa, Mustapippuria myllystä, Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
S-kokeilukeittiö
Kuvat:
Jami Jaakonen
22.10.2018
|
Päivitetty: 10.11.2025

Samankaltaisia reseptejä