Keitä pasta suolalla maustetussa vedessä. Valuta.
Kuumenna öljy wokissa tai kattilassa. Kuullota sipulisilppua hetki. Lisää joukkoon hienonnetut valkosipulin kynnet ja tomaattikuutiot. Kääntele kuumalla pannulla muutaman minuutin ajan.
Lisää paloitellut paahdetut paprikat, oliivit ja paloiteltu vuohenjuusto sekä hienonnettua basilikaa. Kuumenna. Rouhi joukkoon mustapippuria myllystä. Tarkista maku. Mausta tarvittaessa ripauksella suolaa.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
622
2604
42,3 g
9,8 g
39,3 g
6,3 g
10,0 g
16,0 g
8,1 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Valkosipulin kynttä hienonnettuna,
Ruukku tuoretta basilikaa,
Mustapippuria myllystä,
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli