Välimeren perunasalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Välimeren perunasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

1 kg
Perunoita
2 kpl
Avokadoa
50 g
Rucolaa
1/2 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
1 dl
Mustia oliiveja
1 rkl
Sitruunamehua

kastike:

1 dl
Aurinkokuivattuja tomaattikuutioita
12 kpl
Vihreää oliivia
1 kpl
Tonnikalaa öljyssä
2 dl
Kevytranskankermaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori ja kuutioi perunat. Keitä kiehuvassa vedessä kypsiksi. Jäähdytä. Kuori ja kuutioi avokadot, hienonna rucola. Valuta aurinkokuivatut tomaatit ja oliivit liemistään. Sekoita kaikki salaatin ainekset keskenään. Mausta sitruunamehulla. Valuta kastiketta varten aurinkokuivatut tomaatit, oliivit ja tonnikala liemistään. Soseuta ne keskenään sauvasekoittimella. Sekoita joukkoon ranskankerma. Kääntele salaatin joukkoon.

Resepti:
Krista Niiniharju
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 22.3.2008
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.