
Vatkattu puolukkapuuro
Ainekset
Valmistus
Kuumenna vesi kiehuvaksi kattilassa ja lisää sokeri ja suola. Vispaa joukkoon mannasuurimot.
Lisää puolukat. Keitä puuroa seitsemän minuuttia välillä sekoittaen.
Ripottele puuron päälle sokeria ja jäähdytä kylmäksi. Vatkaa puuro sähkövatkaimella vaaleaksi ja kuohkeaksi vaahdoksi.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
229
960
0,8 g
—
49,5 g
25,5 g
2,5 g
4,0 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli