Valkosuklaa-vadelmaneliöt

Arvostele resepti
11 Palaa

60 min

Tämä ihana kahvipöydän herkku valmistuu pakastevadelmista ja valkosuklaasta. Lisämakua valkosuklaa-vadelmaneliöt saavat rouhituista saksanpähkinöistä.

Ainekset

MääräAinesosa
150 gvalkosuklaata
75 gmargariinia
3 kplkananmunaa
1 1/2 dlsokeria
3 dlvehnäjauhoja
2 tlleivinjauhetta
suolaa
1 dlrouhittuja saksanpähkinöitä
2 dlpakastevadelmia

Valmistus

  1. 1

    Rouhi valkosuklaa. Sulata kattilassa margariini ja nosta kattila syrjään. Lisää rasvan joukkoon valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.

    MääräAinesosa
    150 gvalkosuklaata
    75 gmargariinia
  2. 2

    Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

    MääräAinesosa
    3 kplkananmunaa
    1 1/2 dlsokeria
  3. 3

    Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa keskenään. Siivilöi munavaahdon joukkoon jauhoseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää rouhitut saksanpähkinät ja suklaa-rasvaseos. Kääntele tasaiseksi.

    MääräAinesosa
    3 dlvehnäjauhoja
    2 tlleivinjauhetta
    suolaa
    1 dlrouhittuja saksanpähkinöitä
  4. 4

    Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle noin 20 x 30 cm kokoiselle uunipellille tai -vuokaan. Ripottele päälle jäiset vadelmat. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla, jotta pinta ei tummu liikaa. Piirakka saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nosta jäähtymään ja leikkaa neliöiksi.

    MääräAinesosa
    2 dlpakastevadelmia

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä