Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklaa-vadelmaneliöt

timer-icon60 min
Fork and knife
11 Palaa
Fork and knife
11 Palaa
Tämä ihana kahvipöydän herkku valmistuu pakastevadelmista ja valkosuklaasta. Lisämakua valkosuklaa-vadelmaneliöt saavat rouhituista saksanpähkinöistä.

Ainekset

150 g
Valkosuklaata
75 g
Margariinia
3 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
Suolaa
1 dl
Rouhittuja saksanpähkinöitä
2 dl
Pakastevadelmia

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Rouhi valkosuklaa. Sulata kattilassa margariini ja nosta kattila syrjään. Lisää rasvan joukkoon valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut.

150 g
Valkosuklaata
75 g
Margariinia
2

Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi.

3 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
3

Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa keskenään. Siivilöi munavaahdon joukkoon jauhoseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää rouhitut saksanpähkinät ja suklaa-rasvaseos. Kääntele tasaiseksi.

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
Suolaa
1 dl
Rouhittuja saksanpähkinöitä
4

Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle noin 20 x 30 cm kokoiselle uunipellille tai -vuokaan. Ripottele päälle jäiset vadelmat. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla, jotta pinta ei tummu liikaa. Piirakka saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nosta jäähtymään ja leikkaa neliöiksi.

2 dl
Pakastevadelmia
Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
|
Muokattu: 3.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.