Valkosuklaa-vadelmaneliöt | Leivonnaiset | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Valkosuklaa-vadelmaneliöt

Valkosuklaa-vadelmaneliöt

timer-iconNoin tunti
Fork and knife
11 Palaa
Fork and knife
11 Palaa
Tämä ihana kahvipöydän herkku valmistuu pakastevadelmista ja valkosuklaasta. Lisämakua valkosuklaa-vadelmaneliöt saavat rouhituista saksanpähkinöistä.

Ainekset

150 g
Valkosuklaata
75 g
Margariinia
3 kpl
Kananmunaa
1 1/2 dl
Sokeria
3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Leivinjauhetta
Suolaa
1 dl
Rouhittuja saksanpähkinöitä
2 dl
Pakastevadelmia

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Rouhi valkosuklaa. Sulata kattilassa margariini ja nosta kattila syrjään. Lisää rasvan joukkoon valkosuklaa ja sekoita, kunnes suklaa on täysin sulanut. Vatkaa munat ja sokeri kuohkeaksi vaahdoksi. Sekoita jauhot, leivinjauhe ja ripaus suolaa keskenään. Siivilöi munavaahdon joukkoon jauhoseos ja sekoita tasaiseksi. Lisää rouhitut saksanpähkinät ja suklaa-rasvaseos. Kääntele tasaiseksi.Levitä seos leivinpaperilla vuoratulle noin 20 x 30 cm kokoiselle uunipellille tai -vuokaan. Ripottele päälle jäiset vadelmat. Paista 200-asteisen uunin keskitasolla noin 25 minuuttia. Peitä loppuvaiheessa leivinpaperilla, jotta pinta ei tummu liikaa. Piirakka saa jäädä sisältä kostean pehmeäksi. Nosta jäähtymään ja leikkaa neliöiksi.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 25.3.2012
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.