Valkosuklainen pannacotta ja vadelmakaramelli
Valkosuklainen pannacotta ja vadelmakaramelli
Yhteistyössä

Valkosuklainen pannacotta ja vadelmakaramelli

Yhteistyössä: Food Market Herkku

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 1/2 kplliivatelehteä
2 dlkuohukermaa
2 dlmaitoa
2 rklruokosokeria
100 gstockmann gourmet -valkosuklaata

Vadelmakaramelli

200 gvadelmia
1 dlruokosokeria
1/2 dlkuivaa valkoviiniä
1/2 dlvettä
puolikas vaniljatanko

Valmistus

  1. 1

    Laita liivat kylmään veteen 10 minuutiksi. Murenna suklaa kulhoon. Kiehauta kerma, maito ja sokeri keskenään. Nosta kattila liedeltä. Purista vesi liivatelehdistä ja anna sulaa sekoittaen kermamaitoon.

  2. 2

    Kaada seos suklaapalojen päälle ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Annostele esim. 4 lasiin ja anna jäähtyä vähintään 6 tuntia.

  3. 3

    Halkaise vaniljatangon puolikas ja kaavi veitsellä tangon sisus talteen. Sekoita kaikki ainekset pienessä kattilassa ja keitä 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä.

  4. 4

    Kaada vadelmakaramelli valkoisen panna cottan päälle vasta tarjoiluvaiheessa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Lisää reseptejä aiheesta

Kuvat:
Food Market Herkku
12.4.2022
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä