Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Valkosuklainen pannacotta ja vadelmakaramelli

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 1/2 kpl
liivatelehteä
2 dl
kuohukermaa
2 dl
maitoa
2 rkl
ruokosokeria
100 g
Stockmann Gourmet -valkosuklaata

Vadelmakaramelli

200 g
vadelmia
1 dl
ruokosokeria
1/2 dl
kuivaa valkoviiniä
1/2 dl
vettä
puolikas vaniljatanko

Reseptin ainekset Food Market Herkusta

Valmistus

1

Laita liivat kylmään veteen 10 minuutiksi. Murenna suklaa kulhoon. Kiehauta kerma, maito ja sokeri keskenään. Nosta kattila liedeltä. Purista vesi liivatelehdistä ja anna sulaa sekoittaen kermamaitoon.

2

Kaada seos suklaapalojen päälle ja sekoita, kunnes suklaa on sulanut. Annostele esim. 4 lasiin ja anna jäähtyä vähintään 6 tuntia.

3

Halkaise vaniljatangon puolikas ja kaavi veitsellä tangon sisus talteen. Sekoita kaikki ainekset pienessä kattilassa ja keitä 10 minuuttia. Siivilöi ja jäähdytä.

4

Kaada vadelmakaramelli valkoisen panna cottan päälle vasta tarjoiluvaiheessa.

Miltä maistui?
Kuvat:
Food Market Herkku
Julkaistu: 1.12.2016
|
Muokattu: 12.4.2022

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.