Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vaniljaiset klementiinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa vanilja-sokeriliemessä maustuneet klementiinit suklaajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Lisää koristeeksi halutessasi granaattiomenan siemeniä.

Ainekset

6 kpl
Klementiiniä
1 dl
Vettä
1 dl
Sitruunamehua
1 kpl
Vaniljatanko
2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Mittaa vesi, sitruunamehu ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää tangot ja hauduta hetki.
Kuori ja puolita klementiinit. Lisää puolikkaat kuumaan liemeen ja hauduta pari minuuttia. Anna hedelmien jäähtyä liemessä.

Miltä maistui?
Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
|
Muokattu: 6.10.2023

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

232

971

0,3 g

53,0 g

52,8 g

2,3 g

0,5 g

0,0 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

Vaniljatanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli