Vaniljaiset klementiinit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vaniljaiset klementiinit

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Tarjoa vanilja-sokeriliemessä maustuneet klementiinit suklaajäätelön tai -kastikkeen kanssa. Lisää koristeeksi halutessasi granaattiomenan siemeniä.

Ainekset

6 kpl
Klementiiniä
1 dl
Vettä
1 dl
Sitruunamehua
1 kpl
Vaniljatanko
2 dl
Sokeria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Mittaa vesi, sitruunamehu ja sokeri kattilaan. Halkaise vaniljatanko ja raaputa siemenet kattilaan. Lisää tangot ja hauduta hetki.
Kuori ja puolita klementiinit. Lisää puolikkaat kuumaan liemeen ja hauduta pari minuuttia. Anna hedelmien jäähtyä liemessä.

Resepti:
Taina Salovaara
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.10.2016
Muokattu: 8.1.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

971

232

0,3 g

53,0 g

52,8 g

2,3 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl Vettä,

Vaniljatanko.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli