Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Värikäs kasvispasta

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

2 kpl
Sipulia
1 kpl
Porkkana
1 kpl
Keltainen paprika
1 kpl
Munakoiso (n. 300 g)
300 g
Kesäkurpitsaa
2 kpl
Valkosipulin kynttä
2 rkl
Öljyä
1 kpl
Tomaattimurskaa
1 tl
Suolaa
1/4 tl
Kanelia
Neilikkaa
1 rkl
Sokeria

Lisäksi:

300 g
Pastaa

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Kuori ja paloittele sipulit ja porkkana. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Pese ja paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja kasvikset öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Tarkista maku ja tarjoile pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn pastan kanssa.

Miltä maistui?
Resepti:
Minna Saarni
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 26.12.2006
|
Muokattu: 4.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.