Värikäs kasvispasta

Nappaa talteen!
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | munakoiso (n. 300 g) |
| 300 g | kesäkurpitsaa |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| neilikkaa | |
| 1 rkl | sokeria |
| Lisäksi: | |
|---|---|
| 300 g | pastaa |
- 1.
Kuori ja paloittele sipulit ja porkkana. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Pese ja paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja kasvikset öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Tarkista maku ja tarjoile pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn pastan kanssa.
Värikäs kasvispasta
Ainekset (4 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 2 kpl | sipulia |
| 1 kpl | porkkana |
| 1 kpl | keltainen paprika |
| 1 kpl | munakoiso (n. 300 g) |
| 300 g | kesäkurpitsaa |
| 2 kpl | valkosipulin kynttä |
| 2 rkl | öljyä |
| 1 kpl | tomaattimurskaa |
| 1 tl | suolaa |
| 1/4 tl | kanelia |
| neilikkaa | |
| 1 rkl | sokeria |
Lisäksi: | |
| 300 g | pastaa |
Valmistus
- 1
Kuori ja paloittele sipulit ja porkkana. Pese paprika, poista siemenet ja paloittele. Pese ja paloittele munakoiso ja kesäkurpitsa. Kuori ja hienonna valkosipulinkynnet. Kuullota sipulit ja kasvikset öljyssä pannulla. Lisää tomaattimurska ja mausteet. Hauduta, kunnes kasvikset ovat lähes kypsiä. Tarkista maku ja tarjoile pakkauksen ohjeen mukaan keitetyn pastan kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Tätä kasvovettä suomalaiset rakastavat – Sokoksella kestohitti
- 2.Ethän tee kylässä kuten lähes kaikki suomalaiset? Se ei ole kiva tapa
- 3.Haaveiletko otsatukasta? Tällaisille ihmisille se sopii parhaiten
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Kokeile ammattisiivoojien taika-ainetta! Nyt lähtee lika uunista
- 6.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”












