Vegaaninen bataattilaatikko
Ainekset
Valmistus
Kuori ja paloittele bataatit. Keitä bataatteja vedessä noin 15 minuuttia tai kunnes ne ovat pehmeitä. Valuta vesi pois. Soseuta bataatit sähkövatkaimella.
Lisää kasvirasvasekoite, korppujauhot, siirappi ja mausteet seokseen. Vatkaa kuohkeaksi sähkövatkaimella.
Kaada seos voideltuun laakeaan uunivuokaan (vetoisuus noin 3 l). Kuvioi pinta haarukankärjellä ja ripottele pinnalle korppujauhot. Lisää päälle margariini pieninä kuutioina. Paista 175-asteisessa uunissa noin 45 minuuttia.
Vinkki: Ripottele laatikon pinnalle halutessasi hasselpähkinä- tai pistaasirouhetta.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
239
1001
5,7 g
2,5 g
40,0 g
14,3 g
5,2 g
3,5 g
1,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 dl (1 prk) kaurakasvisrasvasekoitetta.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli