Leikkaa meloni viipaleiksi ja poista kuoret. Viipaloi halloumi ja paista se öljyssä kauniin väriseksi kummaltakin puolelta.
Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi. Keitä parsakaalia muutama minuutti, kunnes se lähes kypsyy mutta jää vielä napakaksi. Valuta parsakaali ja pidä lämpimänä kannen alla.
Huuhtele salaatti ja kuivaa se lingossa tai puhtaan keittiöpyyhkeen päällä. Siirrä salaatti vadille.
Lisää salaattiin meloni, halloumijuusto ja parsakaali. Viimeistele kuivatuilla karpaloilla ja pinjansiemenillä. Valuta päälle hieman oliiviöljyä, tummaa balsamiviinietikkaa ja ripaus pippuria.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
302
1266
23,0 g
8,3 g
7,3 g
7,0 g
3,8 g
14,3 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Oliiviöljyä,
Tummaa balsamiviinietikkaa,
mustapippuria rouhittuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli