Vesimeloni-halloumisalaatti - Yhteishyvä

Vesimeloni-halloumisalaatti

Vesimeloni-halloumisalaatti
Annokset
4
Ruokavalio
Jaa Somessa

Ainekset

1/2 kpl
Vesimelonia
200 g
Halloumijuustoa
1 rkl
Öljyä
1 kpl
(400 g) parsakaalia
1 kpl
Ruukku/rasia salaattisekoitusta
1/2 dl
Silputtuja kuivattuja karpaloita
1/2 dl
Paahdettuja pinjansiemeniä

LISÄKSI

Oliiviöljyä
Tummaa balsamiviinietikkaa
Rouhittua mustapippuria

Näin teet

1

Leikkaa meloni viipaleiksi ja poista kuoret. Viipaloi halloumi ja paista se öljyssä kauniin väriseksi kummaltakin puolelta.

Huuhtele parsakaali ja leikkaa se pienemmiksi kukinnoiksi. Keitä parsakaalia muutama minuutti, kunnes se lähes kypsyy mutta jää vielä napakaksi. Valuta parsakaali ja pidä lämpimänä kannen alla.

Huuhtele salaatti tarvittaessa ja kuivaa se lingossa tai puhtaan keittiöpyyhkeen päällä. Siirrä salaatti vadille.

Lisää salaattiin meloni, halloumijuusto ja parsakaali. Viimeistele kuivatuilla karpaloilla ja pinjansiemenillä. Valuta päälle hieman oliiviöljyä, tummaa balsamiviinietikkaa ja ripaus pippuria.

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 8.7.2013
Muokattu: 21.3.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g27 g
Proteiinia13 g52 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj978 3913
Energiaa kcal234 934

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Paahdettuja pinjansiemeniä

  • Oliiviöljyä

  • Tummaa balsamiviinietikkaa

  • Rouhittua mustapippuria

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja7 g27 g
Proteiinia13 g52 g
Rasvaa16 g65 g
Kuituja4 g14 g
Energiaa kj978 3913
Energiaa kcal234 934

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 0,5 dl Paahdettuja pinjansiemeniä

  • Oliiviöljyä

  • Tummaa balsamiviinietikkaa

  • Rouhittua mustapippuria

Resepti
Elina Jyväs
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.