Leikkaa vesimelonin keskikohdasta noin 2 cm:n paksuisia isoja kiekkoja. Lohko kiekot.
Viipaloi persikat ja mansikat. Irrota mintunlehdet. Levitä tuorejuustoa melonipalojen päälle.
Koristele persikoilla, marjoilla ja mintulla. Valuta hieman hunajaa pinnalle.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
81
341
0,3 g
—
17,0 g
16,7 g
2,0 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Ruukku minttua ,
1 paketti (200 g) vaniljatuorejuustoa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli