Vihreä savusiikapasta | Pasta | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Vihreä savusiikapasta

Vihreä savusiikapasta

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta
Helppo ja supernopea siiasta, parsakaalista ja pinaatista sekoitettu pasta maistuu myös lapsille. Kypsennä parsakaali napakaksi samassa kattilassa tuorepastan kanssa.

Ainekset

300 g
parsakaali
100 g
(1rs) babypinaattia
400 g
savustettua siikaa
250 g
(1 pkt) pinaattituorepastaa
1/2 dl
vihreää pestoa
1 dl
juustoraastetta
rouhittua mustapippuria

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Huuhtele parsakaali. Leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi ja kukinnot pieniksi paloiksi.

300 g
parsakaali
2

Huuhtele pinaatinlehdet siivilässä. Poista savusiiasta nahka ja mahdolliset ruodot. Murustele kala pieniksi paloiksi.

100 g
(1rs) babypinaattia
400 g
savustettua siikaa
3

Kiehauta pastan keitinvesi isossa kattilassa. Mausta ripauksella suolaa. Laita tuorepasta ja parsakaali kattilaan. Keitä 3–4 minuuttia tai tuorepastan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta pasta ja parsakaali siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pesto, pinaatinlehdet ja savusiika. Ripottele päälle juustoa. Viimeistele mustapippurilla.

250 g
(1 pkt) pinaattituorepastaa
1/2 dl
vihreää pestoa
rouhittua mustapippuria
Resepti:
Suvi Rüster
Kuvausjärjestelyt:
Henna Siponen
Kuvat:
Panu Pälviä
Julkaistu: 9.5.2019
Muokattu: 15.5.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

1543

368

10,8 g

1,8 g

30,8 g

2,0 g

8,3 g

32,3 g

2,8 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

1 dl juustoraastetta,

rouhittua mustapippuria.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli