Huuhtele parsakaali. Leikkaa varsi ohuiksi viipaleiksi ja kukinnot pieniksi paloiksi.
Huuhtele pinaatinlehdet siivilässä. Poista savusiiasta nahka ja mahdolliset ruodot. Murustele kala pieniksi paloiksi.
Kiehauta pastan keitinvesi isossa kattilassa. Mausta ripauksella suolaa. Laita tuorepasta ja parsakaali kattilaan. Keitä 3–4 minuuttia tai tuorepastan pakkauksen ohjeen mukaisesti. Valuta pasta ja parsakaali siivilässä ja kaada takaisin kattilaan. Sekoita joukkoon pesto, pinaatinlehdet ja savusiika. Ripottele päälle juustoa. Viimeistele mustapippurilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
368
1543
10,8 g
1,8 g
30,8 g
2,0 g
8,3 g
32,3 g
2,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
1 dl juustoraastetta,
rouhittua mustapippuria.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli