Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Pieni parsakaali
1 kpl
Sellerinvarsi
2 dl
Vihreitä papuja
1 kpl
Pieni purjo
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
5 - 6 kpl
Vartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia
Öljyä paistamiseen

hapanimeläkastike

1 1/2 dl
Ananasmehua
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Soijaa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
(1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä)

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Pese ja paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sekoita maissijauho pieneen määrään vettä. Kuumenna vokkipannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää parsakaali ja selleripalat sekä pavut. Sekoita parin minuutin ajan ja lisää loput kasviksista. Kääntele kasviksia hetken ajan.KastikeKaada kastikeaineet pannulle lukuun ottamatta maissijauhoseosta. Lisää maissijauhot lopuksi pannulle ohuena nauhana koko ajan ruokaa sekoittaen. Anna ruoan kiehahtaa ja koristele halutessasi auringonkukansiemenillä.

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 28.2.2007
Muokattu: 13.2.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.