Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpieni parsakaali
1 kplsellerinvarsi
2 dlvihreitä papuja
1 kplpieni purjo
1 kplvihreä paprika
1 kplpieni kesäkurpitsa
5 - 6 kplvartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia
öljyä paistamiseen

Hapanimeläkastike

1 1/2 dlananasmehua
1 rklvalkoviinietikkaa
1 rklfariinisokeria
1 rklsoijaa
2 - 3 kplvalkosipulinkynttä
1/2 - 1 rklmaissitärkkelysjauhoja
(1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä)

Valmistus

  1. 1

    Pese ja paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sekoita maissijauho pieneen määrään vettä. Kuumenna vokkipannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää parsakaali ja selleripalat sekä pavut. Sekoita parin minuutin ajan ja lisää loput kasviksista. Kääntele kasviksia hetken ajan.KastikeKaada kastikeaineet pannulle lukuun ottamatta maissijauhoseosta. Lisää maissijauhot lopuksi pannulle ohuena nauhana koko ajan ruokaa sekoittaen. Anna ruoan kiehahtaa ja koristele halutessasi auringonkukansiemenillä.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Yhteishyvä
Kuvat:
SOK
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä