Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Vihreitä kasviksia hapanimeläkastikkeessa

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

1 kpl
Pieni parsakaali
1 kpl
Sellerinvarsi
2 dl
Vihreitä papuja
1 kpl
Pieni purjo
1 kpl
Vihreä paprika
1 kpl
Pieni kesäkurpitsa
5 - 6 kpl
Vartta kevätsipulia tai nippu ruohosipulia
Öljyä paistamiseen

HAPANIMELÄKASTIKE

1 1/2 dl
Ananasmehua
1 rkl
Valkoviinietikkaa
1 rkl
Fariinisokeria
1 rkl
Soijaa
2 - 3 kpl
Valkosipulinkynttä
1/2 - 1 rkl
Maissitärkkelysjauhoja
(1 dl paahdettuja auringonkukansiemeniä)

Näin teet

1

Pese ja paloittele kasvikset sopivan kokoisiksi annospaloiksi ja sekoita maissijauho pieneen määrään vettä. Kuumenna vokkipannu ja lisää öljy. Kun öljy on kuumaa lisää parsakaali ja selleripalat sekä pavut. Sekoita parin minuutin ajan ja lisää loput kasviksista. Kääntele kasviksia hetken ajan.KastikeKaada kastikeaineet pannulle lukuun ottamatta maissijauhoseosta. Lisää maissijauhot lopuksi pannulle ohuena nauhana koko ajan ruokaa sekoittaen. Anna ruoan kiehahtaa ja koristele halutessasi auringonkukansiemenillä.

Koostaja
Yhteishyvä
Kuvat
SOK
Julkaistu: 28.2.2007
Muokattu: 17.5.2019