Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Viikonlopun kalasalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta

Ainekset

300 g
Kylmäsavulohta
400 g
Perunaa (n. 6 kpl)
200 g
Porkkanaa keitettynä (n. 3 kpl)
2 dl
Vihreitä papuja keitettynä
4 kpl
Kananmunaa
1/2 kpl
Punasipulia renkaina
2 dl
Oliiveja
1 dl
Basilikaa
1 kpl
Ruukkusalaatti

Kastike:

5 rkl
Öljyä
2 rkl
Sitruunamehua
1 tl
Sinappia
Mustapippuria
Suolaa
1 kpl
Hienonnettu valkosipulin kynsi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Pese ja keitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kaikki. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat. Paloittele kananmuna. Kuori ja viipaloi punasipuli. Paloittele kylmäsavulohi. Asettele salaatti tarjolle. Revi pohjalle salaatinlehtiä, nostele sekaisin perunoita, porkkanoita, papuja, kalapaloja, kananmunaa, punasipulia, oliiveja ja basilikaa. Sekoita salaatinkastike ja tarjoile kalasalaatin kanssa.

Miltä maistui?(1 arviota)
Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 25.12.2005
|
Muokattu: 17.10.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.