Viikonlopun kalasalaatti

arvosana5/5

(1)arvio
6 Annosta

15 min

Ainekset (6 annosta)

MääräAinesosa
300 gkylmäsavulohta
400 gperunaa (n. 6 kpl)
200 gporkkanaa keitettynä (n. 3 kpl)
2 dlvihreitä papuja keitettynä
4 kplkananmunaa
1/2 kplpunasipulia renkaina
2 dloliiveja
1 dlbasilikaa
1 kplruukkusalaatti

Kastike:

5 rklöljyä
2 rklsitruunamehua
1 tlsinappia
mustapippuria
suolaa
1 kplhienonnettu valkosipulin kynsi

Valmistus

  1. 1

    Pese ja keitä perunat ja porkkanat kypsiksi. Keitä kananmunia 7 minuuttia. Jäähdytä kaikki. Kuori ja viipaloi perunat ja porkkanat. Paloittele kananmuna. Kuori ja viipaloi punasipuli. Paloittele kylmäsavulohi. Asettele salaatti tarjolle. Revi pohjalle salaatinlehtiä, nostele sekaisin perunoita, porkkanoita, papuja, kalapaloja, kananmunaa, punasipulia, oliiveja ja basilikaa. Sekoita salaatinkastike ja tarjoile kalasalaatin kanssa.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Resepti:
Sanna Autio
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025

Samankaltaisia reseptejä