Valuta kaloista öljy ja siirrä kalat kulhoon. Lisää loput ainekset ja sekoita tasaiseksi taikinaksi.
Kuumenna tilkka öljyä paistinpannulla ja nostele kahden lusikan avulla taikinanokareita pannulle. Tasoita lusikalla pihveiksi ja paista keskilämmöllä molemmin puolin kullanruskeiksi. Ohjeesta tulee 12 pienehköä pihviä.
Tarjoa kalapihvit pakasteperunamuusin ja salaatin kanssa.
Vinkki: Pihveihin sopii myös yrttituorejuusto.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
393
1643
21,0 g
5,0 g
11,0 g
2,0 g
1,8 g
38,8 g
1,9 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli