Vispipuuro mansikasta ja mustikasta
Ainekset
Valmistus
Ota muutama mansikka sivuun koristelua varten. Lisää loput mansikat, mustikat ja vesi kattilaan ja keitä 3 minuuttia.
Lisää mannasuurimot kattilaan samalla sekoittaen. Lisää myös sokeri ja suola. Keitä miedolla lämmöllä 10 minuuttia, sekoita välillä.
Jäähdytä puuro kylmävesihauteessa. Vatkaa kylmä puuro kuohkeaksi sähkövatkaimella. Koristele annokset tuoreilla mansikoilla.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
182
764
1,0 g
—
36,3 g
19,3 g
4,0 g
3,3 g
0,4 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli