Waldorfin leivät | Pikaruoat ja streetfood | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Waldorfin leivät

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ruokavaliot

Ainekset

Puolikas tummaa, makeahkoa leipää
2 - 3 rkl
Margariinia
100 g
Ohuita kinkkuviipaleita tai joulukinkkua

salaatti:

2 kpl
Lehtisellerin vartta
1 kpl
Hapan omena
1 dl
Halkaistuja tummia rypäleitä
3 rkl
Rouhittuja hasselpähkinöitä
2 dl
Kevytranskankermaa
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

koristeeksi:

Rucolanlehtiä

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Näin teet

1

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi ja sen jälkeen kolmioksi. Voitele leivät kevyesti margariinilla. Nosta ohueksi leikattua kinkkua leipien päälle. Valmista salaatti. Leikkaa lehtisellerin varret sekä kuorittu omena pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne kulhossa muiden aineiden kanssa. Nosta noin ruokalusikallinen salaattia leipien päälle. Koristele leivät juuri ennen tarjoilua rucolalla.

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
Muokattu: 2.10.2019

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.