Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Waldorfin leivät

Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta

Ainekset

Puolikas tummaa, makeahkoa leipää
2 - 3 rkl
Margariinia
100 g
Ohuita kinkkuviipaleita tai joulukinkkua

Salaatti:

2 kpl
Lehtisellerin vartta
1 kpl
Hapan omena
1 dl
Halkaistuja tummia rypäleitä
3 rkl
Rouhittuja hasselpähkinöitä
2 dl
Kevytranskankermaa
1 rkl
Sinappia
Suolaa
Rouhittua mustapippuria

Koristeeksi:

Rucolanlehtiä

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi ja sen jälkeen kolmioksi. Voitele leivät kevyesti margariinilla. Nosta ohueksi leikattua kinkkua leipien päälle. Valmista salaatti. Leikkaa lehtisellerin varret sekä kuorittu omena pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne kulhossa muiden aineiden kanssa. Nosta noin ruokalusikallinen salaattia leipien päälle. Koristele leivät juuri ennen tarjoilua rucolalla.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 20.2.2005
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.