Ainekset

MääräAinesosa
puolikas tummaa, makeahkoa leipää
2 - 3 rklmargariinia
100 gohuita kinkkuviipaleita tai joulukinkkua

Salaatti:

2 kpllehtisellerin vartta
1 kplhapan omena
1 dlhalkaistuja tummia rypäleitä
3 rklrouhittuja hasselpähkinöitä
2 dlkevytranskankermaa
1 rklsinappia
suolaa
rouhittua mustapippuria

Koristeeksi:

rucolanlehtiä

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa leipä ohuiksi viipaleiksi ja sen jälkeen kolmioksi. Voitele leivät kevyesti margariinilla. Nosta ohueksi leikattua kinkkua leipien päälle. Valmista salaatti. Leikkaa lehtisellerin varret sekä kuorittu omena pieniksi kuutioiksi. Sekoita ne kulhossa muiden aineiden kanssa. Nosta noin ruokalusikallinen salaattia leipien päälle. Koristele leivät juuri ennen tarjoilua rucolalla.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Timo Viljakainen
22.10.2018
|
Päivitetty: 26.9.2025