Sekoita jauhojen joukkoon mausteet, leivinjauhe ja parmesaaniraaste. Lisää muna, pehmeä rasva ja neste ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja siirrä noin tunniksi viileään.
Kauli taikina kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Poista pinnalla oleva kelmu. Leikkaa taikinasta taikinapyörällä haluamasi muotoisia keksejä ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
38
160
2,0 g
1,2 g
4,1 g
0,1 g
0,2 g
0,9 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 tl Kuivattua yrttiseosta,
1 tl Valkosipulijauhetta,
0,5 tl Suolaa,
1 tl Leivinjauhetta,
2 dl Parmesaaniraastetta,
2 rkl Vettä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli