Yrtti-juustokeksit - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrtti-juustokeksit

???
Kappaleita
35
Yrtti-juustokeksit sopivat perinteiseen juustopöytään tai levitteiden tai hillon kera juhlien napostelupaloiksi.
Jaa Somessa

Ainekset

3 dl
Vehnäjauhoja
2 tl
Kuivattua yrttiseosta
1 tl
Valkosipulijauhetta
1/2 tl
Suolaa
1 tl
Leivinjauhetta
2 dl
Parmesaaniraastetta
1 kpl
Kananmuna
75 g
Voita tai margariinia
2 rkl
Vettä

Näin teet

1

Sekoita jauhojen joukkoon mausteet, leivinjauhe ja parmesaaniraaste. Lisää muna, pehmeä rasva ja neste ja nypi tasaiseksi taikinaksi. Kääri kelmuun ja siirrä noin tunniksi viileään.
Kauli taikina kahden kelmun välissä ohueksi levyksi. Poista pinnalla oleva kelmu. Leikkaa taikinasta taikinapyörällä haluamasi muotoisia keksejä ja nosta ne leivinpaperoidulle uunipellille. Paista 225-asteisen uunin keskitasolla noin 8 minuuttia.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.7.2016
Muokattu: 27.10.2018

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g145 g
Proteiinia1 g31 g
Rasvaa2 g69 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj160 5595
Energiaa kcal38 1337

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Kuivattua yrttiseosta

  • 1 tl Valkosipulijauhetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Parmesaaniraastetta

  • 2 rkl Vettä

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja4 g145 g
Proteiinia1 g31 g
Rasvaa2 g69 g
Kuituja0 g7 g
Energiaa kj160 5595
Energiaa kcal38 1337

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 tl Kuivattua yrttiseosta

  • 1 tl Valkosipulijauhetta

  • 0,5 tl Suolaa

  • 1 tl Leivinjauhetta

  • 2 dl Parmesaaniraastetta

  • 2 rkl Vettä

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.