Yrttikuorrutettu porsaan ulkofilee
60 min

Nappaa talteen!
| 1 kg | porsaan ulkofileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | pippuria |
| Yrttikuorrutus: | |
|---|---|
| 3 dl | tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, ruohosipulia) |
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| 4 rkl | öljyä |
| 2 rkl | sinappia |
- 1.
Ota liha huoneenlämpöön. Poista rasva fileen pinnalta ja mausta liha suolalla ja pippurilla. Mittaa yrtit painamalla ne mitta-astiaan. Valmista kuorrutus tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit, leipäviipaleet, öljy ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle. Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15 minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile perunoiden, salaatin ja omenaisen kastikkeen kanssa.
- 2.
Mittaa yrtit painamalla ne mitta-astiaan. Valmista kuorrutus tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit, leipäviipaleet, öljy ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle.
- 3.
Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15 minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile perunoiden, salaatin ja omenaisen kastikkeen kanssa.
Yrttikuorrutettu porsaan ulkofilee
Ainekset (5 annosta)
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| 1 kg | porsaan ulkofileetä |
| 1 tl | suolaa |
| 1 tl | pippuria |
Yrttikuorrutus: | |
| 3 dl | tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, ruohosipulia) |
| 2 kpl | vaaleaa paahtoleipää |
| 4 rkl | öljyä |
| 2 rkl | sinappia |
Valmistus
- 1
Ota liha huoneenlämpöön. Poista rasva fileen pinnalta ja mausta liha suolalla ja pippurilla. Mittaa yrtit painamalla ne mitta-astiaan. Valmista kuorrutus tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit, leipäviipaleet, öljy ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle. Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15 minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile perunoiden, salaatin ja omenaisen kastikkeen kanssa.
- 2
Mittaa yrtit painamalla ne mitta-astiaan. Valmista kuorrutus tehosekoittimessa tai monitoimikoneessa sekoittamalla yrtit, leipäviipaleet, öljy ja sinappi tasaiseksi tahnaksi. Levitä yrttikuorrutus lihan pinnalle.
Määrä Ainesosa 3 dl tuoreita yrttejä (basilikaa, persiljaa, ruohosipulia) 2 kpl vaaleaa paahtoleipää 4 rkl öljyä 2 rkl sinappia - 3
Työnnä paistomittari lihaan ja kypsennä 175 asteessa, kunnes lihan sisälämpö on 75 astetta. Peitä filee foliolla, anna seistä noin 15 minuuttia ja leikkaa ohuiksi viipaleiksi. Tarjoile perunoiden, salaatin ja omenaisen kastikkeen kanssa.
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Katso myös nämä
- 1.Jäätkö kaipaamaan? Nämä kolme ruokaa ovat väistymässä joulupöydästä
- 2.Testasimme merinovillapipot! Löytyi uusi, kaunis luottolakki
- 3.Kaisa viihtyi Prismassa niin pitkään, että sai sakot – ”En ole maksanut itselleni vuoteen palkkaa”
- 4.Kumpi ensin, imurointi vai pölyjen pyyhintä? Nyt et arvaa vastausta!
- 5.Oletkos nähnyt näin upeaa taatelikakkua? Leivo joulupöydän kruunuksi!
- 6.Arja Elina hankki airfryerin – Sen jälkeen mikään ei ollut kuin ennen












