Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Yrttikuorrutetut porsaanpihvit

Fork and knife
5 Annosta
Fork and knife
5 Annosta

Ainekset

1 kpl
Porsaan sisäfilee (noin 600 g)
Margariinia ja öljyä
Suolaa
Mustapippuria

Pinnalle:

1 kpl
Ruukku basilikaa
150 g
Pehmeää vuohenjuustoa (chavroux)
2 rkl
Saksanpähkinöitä
1 kpl
Valkosipulin kynsi halutessasi

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Leikkaa filee kahdeksaksi pihviksi. Hienonna basilikanlehdet ja pähkinät pieneksi silpuksi. Sekoita ne notkistetun vuohenjuuston joukkoon. Lisää halutessasi myös murskattu valkosipuli. Paista pihvit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja sirottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä juustoseos pihveille ja pane pihvit vielä 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita, uunikasviksia tai juureskiusausta.

2

Paista pihvit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja sirottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä juustoseos pihveille ja pane pihvit vielä 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi.

Suolaa
Mustapippuria
Margariinia ja öljyä
3

Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita, uunikasviksia tai juureskiusausta.

Miltä maistui?
Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
Julkaistu: 6.4.2011
|
Muokattu: 5.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.