Yrttikuorrutetut porsaanpihvit

Ainekset (5 annosta)

MääräAinesosa
1 kplporsaan sisäfilee (noin 600 g)
margariinia ja öljyä
suolaa
mustapippuria

Pinnalle:

1 kplruukku basilikaa
150 gpehmeää vuohenjuustoa (chavroux)
2 rklsaksanpähkinöitä
1 kplvalkosipulin kynsi halutessasi

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa filee kahdeksaksi pihviksi. Hienonna basilikanlehdet ja pähkinät pieneksi silpuksi. Sekoita ne notkistetun vuohenjuuston joukkoon. Lisää halutessasi myös murskattu valkosipuli. Paista pihvit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja sirottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä juustoseos pihveille ja pane pihvit vielä 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi. Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita, uunikasviksia tai juureskiusausta.

  2. 2

    Paista pihvit kauttaaltaan kauniin ruskeiksi ja sirottele pintaan kevyesti suolaa ja pippuria. Levitä juustoseos pihveille ja pane pihvit vielä 225-asteiseen uuniin noin viideksi minuutiksi.

    MääräAinesosa
    suolaa
    mustapippuria
    margariinia ja öljyä
  3. 3

    Tarjoa lisänä valkosipuliperunoita, uunikasviksia tai juureskiusausta.

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Katso myös nämä

Resepti:
Aila Pakarinen
Kuvat:
Timo Viljakainen, Margareta Nygård
8.2.2019
|
Päivitetty: 26.9.2025