Laita kalaliemeen kiehumaan pippurit, yrttikimppu ja sitruunaviipaleet. Keitä 10 minuuttia. Nosta yrttikimppu ja sitruunaviipaleet pois.Kuori sillä aikaa perunat ja porkkana. Suikaloi ne liemeen ja keitä puolikypsiksi.Suikaloi sillä aikaa nahaton ja ruodoton kala ja lisää liemeen. Kuori ja suikaloi sipuli ja lisää sekin. Keitä 5 minuuttia.Mausta keitto runsaalla yrttisilpulla. Tarjoa valkosipulimajoneesin kera alkukeittona.
Kuori sillä aikaa perunat ja porkkana. Suikaloi ne liemeen ja keitä puolikypsiksi.
Suikaloi sillä aikaa nahaton ja ruodoton kala ja lisää liemeen. Kuori ja suikaloi sipuli ja lisää sekin. Keitä 5 minuuttia.
Mausta keitto runsaalla yrttisilpulla. Tarjoa valkosipulimajoneesin kera alkukeittona.
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.