Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.
Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
352
84
7,0 g
0,5 g
3,8 g
3,8 g
1,3 g
0,5 g
0,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli