Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti
Ainekset
Valmistus
Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.
Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.
Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
91
380
7,0 g
0,5 g
4,5 g
4,3 g
2,3 g
1,0 g
0,0 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli