Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti | Salaatit | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti

Yrttinen tomaatti-sipulisalaatti

timer-icon15 min
Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

1 kpl
Punasipuli
1 rkl
Punaviinietikkaa
1 tl
Sokeria
Suolaa
2 rkl
Öljyä
4 kpl
Keskikokoista tomaattia
3 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Kuori punasipulit ja leikkaa ohuiksi renkaiksi. Nosta viipaleet kulhoon ja valuta päälle punaviinietikka. Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia. Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.

2

Lisää joukkoon sokeri ja suola. Sekoita ja anna maustua vähintään 10 minuuttia.

1 tl
Sokeria
Suolaa
3

Nosta sipulirenkaat nesteestä ja sekoita nesteen joukkoon öljy ja hienonnettu persilja. Viipaloi tomaatit ja nostele lautaselle. Aseta päälle marinoituneet sipulirenkaat. Valuta päälle persiljaseos.

2 rkl
Öljyä
3 rkl
Hienonnettuja yrttejä, esim. persiljaa ja basilikaa
4 kpl
Keskikokoista tomaattia
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 11.2.2013
Muokattu: 31.8.2020

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Yksi annos

Koko resepti

352

84

7,0 g

0,5 g

3,8 g

3,8 g

1,3 g

0,5 g

0,0 g

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Suolaa.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli