Yrttinen uuni-mantelikala | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
???

Yrttinen uuni-mantelikala

Fork and knife
4 Annosta
Fork and knife
4 Annosta

Ainekset

400 g
Pakasteseitiä paloina
Suolaa
Valkopippuria

päälle

3/4 dl
Korppujauhoja
2 dl
Kevyt kermaa
1 1/2 dl
Mantelilastuja
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa

väliin

1/2 dl
Silputtua tuoretta sitruunamelissaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta basilikaa

Reseptin ainekset S-ryhmän kaupoista

Valmistus

1

Ripottele sulille kalapaloille suolaa ja valkopippuria ja pane palat reunallisen voidellun uunivuoan pohjalle. Sekoita keskenään loput aineet, mutta säästä ½ dl mantelilastuista päällysteen päälle.

400 g
Pakasteseitiä paloina
Suolaa
Valkopippuria
2 dl
Kevyt kermaa
1 kpl
Kananmuna
3/4 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Mantelilastuja
1 tl
Suolaa
2

Yhdistä yrttisilppu ja levitä se kalapalojen päälle. Jaa mantelipäällyste yrttisilpun päälle ja ripottele pinnalle vielä loput mantelilastut. Paista vuokaa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan.

1/2 dl
Silputtua tuoretta basilikaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta sitruunamelissaa
Resepti:
Marja Samuli
Kuvat:
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 10.9.2018

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.