Yrttinen uuni-mantelikala - Yhteishyvä

Yrttinen uuni-mantelikala

???
Annokset
4
Jaa Somessa

Ainekset

400 g
Pakasteseitiä paloina
Suolaa
Valkopippuria

PÄÄLLE

3/4 dl
Korppujauhoja
2 dl
Kevyt kermaa
1 1/2 dl
Mantelilastuja
1 kpl
Kananmuna
1 tl
Suolaa

VÄLIIN

1/2 dl
Silputtua tuoretta sitruunamelissaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta basilikaa

Näin teet

1

Ripottele sulille kalapaloille suolaa ja valkopippuria ja pane palat reunallisen voidellun uunivuoan pohjalle. Sekoita keskenään loput aineet, mutta säästä ½ dl mantelilastuista päällysteen päälle.

400 g
Pakasteseitiä paloina
Suolaa
Valkopippuria
2 dl
Kevyt kermaa
1 kpl
Kananmuna
3/4 dl
Korppujauhoja
1 1/2 dl
Mantelilastuja
1 tl
Suolaa
2

Yhdistä yrttisilppu ja levitä se kalapalojen päälle. Jaa mantelipäällyste yrttisilpun päälle ja ripottele pinnalle vielä loput mantelilastut. Paista vuokaa 200 asteessa noin ½ tunnin ajan.

1/2 dl
Silputtua tuoretta basilikaa
1/2 dl
Silputtua tuoretta sitruunamelissaa
Resepti
Marja Samuli
Kuvat
Timo Viljakainen
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 10.9.2018
Jaa Somessa