Zakuska-pöytä - Yhteishyvä

Zakuska-pöytä

???
Kappaleita
1
Jaa Somessa

Ainekset

Lehtisalaattia
Venäläisiä kurkkuja
Valkosipulimetvurstia viipaleina
Keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä
2 kpl
Rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja

RANSKANKERMA-HUNAJAKASTIKE:

1 kpl
(1,5 dl) ranskankermaa
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Kapriksia hienonnettuina
(hiukan sardiinien öljyä)
Vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa
Hienonnettua sipulia ja sipulinvartta

PULLOSSA:

Sokerilla maustettua ja vedellä laimennettua väkiviinaetikkaa
Tummaa ruislimppua, voita

Näin teet

1

Laita salaatinlehdet isolle vadille ja suikaloi reunoille kurkut. Laita toiseen laitaan makkarat, keskelle kuoritut ja halkaistut munat ja jokaisen munan päälle anjovisfilee.Kaada sardiinit vadin toiselle laidalle ja sekoita kastike. Kaada kastike sardiinien päälle ja koristele.

Resepti
Pirjo Muurinen
Kuvat
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 5.1.2005
Muokattu: 31.1.2019
Jaa Somessa