Zakuska-pöytä
15 min

Nappaa talteen!
Zakuska pöytä pitää sisällään erilaisia kalalajeja, kastikkeita ja salaattia. Voit tarjota pöydän antimia leivän kanssa.
| lehtisalaattia | |
| venäläisiä kurkkuja | |
| valkosipulimetvurstia viipaleina | |
| keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä | |
| 2 kpl | rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja |
| Ranskankerma-hunajakastike: | |
|---|---|
| 1 kpl | (1,5 dl) ranskankermaa |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1 rkl | kapriksia hienonnettuina |
| (hiukan sardiinien öljyä) | |
| vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa | |
| hienonnettua sipulia ja sipulinvartta | |
| Pullossa: | |
| sokerilla maustettua ja vedellä laimennettua väkiviinaetikkaa | |
| tummaa ruislimppua, voita | |
- 1.
Laita salaatinlehdet isolle vadille ja suikaloi reunoille kurkut. Laita toiseen laitaan makkarat, keskelle kuoritut ja halkaistut munat ja jokaisen munan päälle anjovisfilee.
- 2.
Kaada sardiinit vadin toiselle laidalle ja sekoita kastike. Kaada kastike sardiinien päälle ja koristele.
Zakuska-pöytä
Zakuska pöytä pitää sisällään erilaisia kalalajeja, kastikkeita ja salaattia. Voit tarjota pöydän antimia leivän kanssa.
Ainekset
| Määrä | Ainesosa |
|---|---|
| lehtisalaattia | |
| venäläisiä kurkkuja | |
| valkosipulimetvurstia viipaleina | |
| keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä | |
| 2 kpl | rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja |
Ranskankerma-hunajakastike: | |
| 1 kpl | (1,5 dl) ranskankermaa |
| 2 rkl | juoksevaa hunajaa |
| 1 rkl | kapriksia hienonnettuina |
| (hiukan sardiinien öljyä) | |
| vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa | |
| hienonnettua sipulia ja sipulinvartta | |
Pullossa: | |
| sokerilla maustettua ja vedellä laimennettua väkiviinaetikkaa | |
| tummaa ruislimppua, voita | |
Valmistus
- 1
Laita salaatinlehdet isolle vadille ja suikaloi reunoille kurkut. Laita toiseen laitaan makkarat, keskelle kuoritut ja halkaistut munat ja jokaisen munan päälle anjovisfilee.
Määrä Ainesosa lehtisalaattia venäläisiä kurkkuja valkosipulimetvurstia viipaleina keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä - 2
Kaada sardiinit vadin toiselle laidalle ja sekoita kastike. Kaada kastike sardiinien päälle ja koristele.
Määrä Ainesosa 2 kpl rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja 1 kpl (1,5 dl) ranskankermaa vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa 1 rkl kapriksia hienonnettuina hienonnettua sipulia ja sipulinvartta 2 rkl juoksevaa hunajaa (hiukan sardiinien öljyä)
Ravintosisältö
Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.





























