Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Zakuska-pöytä

timer-icon15 min
Fork and knife
1 Kappaletta
Fork and knife
1 Kappaletta
Zakuska pöytä pitää sisällään erilaisia kalalajeja, kastikkeita ja salaattia. Voit tarjota pöydän antimia leivän kanssa.

Ainekset

Lehtisalaattia
Venäläisiä kurkkuja
Valkosipulimetvurstia viipaleina
Keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä
2 kpl
Rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja

Ranskankerma-hunajakastike:

1 kpl
(1,5 dl) ranskankermaa
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
1 rkl
Kapriksia hienonnettuina
(hiukan sardiinien öljyä)
Vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa
Hienonnettua sipulia ja sipulinvartta

Pullossa:

Sokerilla maustettua ja vedellä laimennettua väkiviinaetikkaa
Tummaa ruislimppua, voita

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Laita salaatinlehdet isolle vadille ja suikaloi reunoille kurkut. Laita toiseen laitaan makkarat, keskelle kuoritut ja halkaistut munat ja jokaisen munan päälle anjovisfilee.

Lehtisalaattia
Venäläisiä kurkkuja
Valkosipulimetvurstia viipaleina
Keitettyjä munia (8 min.) ja anjovisfileitä
2

Kaada sardiinit vadin toiselle laidalle ja sekoita kastike. Kaada kastike sardiinien päälle ja koristele.

2 kpl
Rasiaa öljyyn säilöttyjä sardiineja
1 kpl
(1,5 dl) ranskankermaa
Vähäsuolaista sillifileetä matjeskastikkeessa
1 rkl
Kapriksia hienonnettuina
Hienonnettua sipulia ja sipulinvartta
2 rkl
Juoksevaa hunajaa
(hiukan sardiinien öljyä)
Miltä maistui?
Resepti:
Kati Pohja
Kuvat:
Pekka Haraste, Studio Fotoni Oy
Julkaistu: 5.1.2005
|
Muokattu: 1.2.2021

Ravintosisältö

Ravintosisältö

Tämän reseptin ravintotietoja ei ole saatavilla.

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.