Paista pannulla possunfileeseen kaunis pinta ja kypsennä paisti uunissa. Leikkaa yrteillä ja balsamicolla maustettu filee tarjoilulautaselle kasvisten tai salaatin kanssa. Saat annoksesta helposti juhlavan, kun asettelet possun ja kasvikset isolle pyöreälle lautaselle kranssin muotoon.
5 juhlavaa pääsiäisruokaa (jotka eivät ole lammasta)
1. Yrttinen possunfilee maistuu Italialta
2. Naudanpaisti paistuu meheväksi karamellisoitujen sipulien kanssa
Mehevä naudanpaisti saa hurmaavan kumppanin karamellisoiduista sipuleista. Liha ja sipulit kypsyvät pehmeiksi samassa uunivuoassa öljystä, omenaviinietikasta, dijon-sinapista ja fariinisokerista sekoitetun mausteliemen kanssa.
3. Pääsiäisen uunilohi saa pinnalleen sitrushedelmiä
Peitä lohifilee lime- ja sitruunasiivuilla ja paista meheväksi. Voit tehdä ruoan yhdestä isosta kirjolohifileestä tai pienemmistä annospaloista. Lisukkeena maistuu yrttikvinoa.
4. Litteäksi avattu perhosbroileri on näyttävä pääruoka
Oletko kuullut perhosbroilerista? Näyttävä kanaruoka on uunivalmis käden käänteessä ja kypsyy kokonaista broileria nopeammin. Seurakseen broileri saa raikasta lime-ananassalsaa.
5. Juhlavat ahvenfileet kääräistään ilmakuivattuun kinkkuun
Astetta juhlavampi kalavuoka syntyy, kun kääräiset ahvenfileet ilmakuivattuun kinkkuun ja kypsennät rullat meheväksi tomaattiliemessä.