Possua italialaisittain - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Possua italialaisittain

Possua italialaisittain
Annokset
4
Valmistusaika
30 min
Uunin lämpötila
175°C
Mausta possunfilee italialaisittain yrteillä ja balsamicolla. Tarjoa lihan kanssa hedelmäistä capresea eli mozzarellasalaattia.
Jaa Somessa

Ainekset

500 g
( 1kpl) porsaan sisäfilee
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
4
oksaa rosmariinia
4
oksaa salviaa
2 tl
balsamicoa

HEDELMÄINEN MOZZARELLASALAATTI

8 kpl
nektariinia, persikkaa tai luumua
250 g
(1 pkt) mozzarella di bufala -juustoa
1
ruukku basilikaa
2 rkl
oliiviöljyä
1 tl
viinietikkaa
1 tl
sormisuolaa
1/4 tl
rouhittua mustapippuria

Vinkki: Paista mozzarellasalaatin hedelmiin rusketusraidat grillissä.

Näin teet

1

Ota liha noin puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Hiero pintaan suolaa ja pippuria.

500 g
( 1kpl) porsaan sisäfilee
1 tl
sormisuolaa
1/2 tl
rouhittua mustapippuria
2

Säädä uuni 175 asteeseen. Ruskista liha kauttaaltaan grillissä tai pannulla öljyssä. Siirrä uunivuokaan. Laita päälle rosmariinin ja salvian oksat. Työnnä paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Jatka paistamista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes mittari osoittaa 72 astetta. Pirskota päälle balsamicoa. Peitä foliolla ja anna vetäytyä 10 minuuttia.

4
oksaa rosmariinia
4
oksaa salviaa
2 tl
balsamicoa
3

Valmista mozzarellasalaatti. Halkaise hedelmät, poista kivi ja leikkaa lohkoiksi. Revi mozzarella paloiksi. Irrota basilikanlehdet oksista. Sekoita kaikki ainekset.

8 kpl
nektariinia, persikkaa tai luumua
2 rkl
oliiviöljyä
1/4 tl
rouhittua mustapippuria
1 tl
viinietikkaa
1 tl
sormisuolaa
1
ruukku basilikaa
250 g
(1 pkt) mozzarella di bufala -juustoa
4

Viipaloi possufilee ja tarjoa hedelmäisen mozzarellasalaatin kanssa.

Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen
Julkaistu: 24.5.2019
Muokattu: 2.10.2019

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g79 g
Proteiinia41 g164 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj2068 8272
Energiaa kcal494 1976

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja20 g79 g
Proteiinia41 g164 g
Rasvaa26 g104 g
Kuituja5 g21 g
Energiaa kj2068 8272
Energiaa kcal494 1976
Resepti
Sanna Kekäläinen
Kuvat
Reetta Pasanen

Helppoja reseptejä arkeen

Tilaa viikoittainen uutiskirje.