Ota liha noin puoli tuntia ennen paistamista huoneenlämpöön. Hiero pintaan suolaa ja pippuria.
Säädä uuni 175 asteeseen. Ruskista liha kauttaaltaan grillissä tai pannulla öljyssä. Siirrä uunivuokaan. Laita päälle rosmariinin ja salvian oksat. Työnnä paistolämpömittari lihan paksuimpaan kohtaan. Jatka paistamista 175-asteisessa uunissa noin 20 minuuttia, kunnes mittari osoittaa 72 astetta. Pirskota päälle balsamicoa. Peitä foliolla ja anna vetäytyä 10 minuuttia.
Valmista mozzarellasalaatti. Halkaise hedelmät, poista kivi ja leikkaa lohkoiksi. Revi mozzarella paloiksi. Irrota basilikanlehdet oksista. Sekoita kaikki ainekset.
Viipaloi possufilee ja tarjoa hedelmäisen mozzarellasalaatin kanssa.
Vinkki: Paista mozzarellasalaatin hedelmiin rusketusraidat grillissä.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
494
2068
26,0 g
11,0 g
19,8 g
19,8 g
5,3 g
41,0 g
0,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli