Anna särjelle mahdollisuus! Savustetusta särjestä, tuorejuustosta ja ranskankermasta tehty mousse maistuu herkulliselta ruisnappien päällä, eikä koko alkupalan tekemiseen mene kuin vartti.

Helppo itsenäisyyspäivän menu
Alkuruoaksi savukala-ruisnappeja
Pääruoaksi karjalanpaistia ja perunarieskoja
Uunissa hitaasti hautunut karjalanpaisti on juhlaruokaa parhaimmillaan. Tarjoa sen kanssa keitettyjä perunoita tai pyöräytä padan kylkeen pehmeät perunarieskat.
Helppo mustikka-valkosuklaajuustokakku maistuu jälkiruokana
Kaunis mustikkajuustokakku on ihanan helppo tehdä, sillä liivatteen sijaan kakku hyytyy valkosuklaan avulla. Pohjan paahteiset kandisokerikeksit voi vaihtaa itsenäisyyspäivän kunniaksi kotimaisiin kaurakekseihin.