Helppo itsenäisyyspäivän menu

Koostaja:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 18.11.2020
|
Muokattu: 10.6.2025
Perinteisessä ja helpossa itsenäisyyspäivän menussa herkutellaan savukalalla, karjalanpaistilla ja perunalla. Jälkiruokana maistuu sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku. Katso reseptit yksinkertaiseen, mutta maistuvaan itsenäisyyspäivän menuun!

Alkuruoaksi savukala-ruisnappeja

Anna särjelle mahdollisuus! Savustetusta särjestä, tuorejuustosta ja ranskankermasta tehty mousse maistuu herkulliselta ruisnappien päällä, eikä koko alkupalan tekemiseen mene kuin vartti.

Savusärki-tuorejuustonapit
Savusärki-tuorejuustonapit

Savusärki-tuorejuustonapit

Pääruoaksi karjalanpaistia ja perunarieskoja

Uunissa hitaasti hautunut karjalanpaisti on juhlaruokaa parhaimmillaan. Tarjoa sen kanssa keitettyjä perunoita tai pyöräytä padan kylkeen pehmeät perunarieskat.

Helppo mustikka-valkosuklaajuustokakku maistuu jälkiruokana

Kaunis mustikkajuustokakku on ihanan helppo tehdä, sillä liivatteen sijaan kakku hyytyy valkosuklaan avulla. Pohjan paahteiset kandisokerikeksit voi vaihtaa itsenäisyyspäivän kunniaksi kotimaisiin kaurakekseihin.

Mustikkainen valkosuklaajuustokakku
Mustikkainen valkosuklaajuustokakku

Mustikkainen valkosuklaajuustokakku

Helppoa, perinteistä, kalaa, kasvista? Katso kaikki menuehdotukset itsenäisyyspäivään!

Katso kaikki ideat itsenäisyyspäivään