Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Perinteisessä ja helpossa itsenäisyyspäivän menussa herkutellaan savukalalla, karjalanpaistilla ja perunalla. Jälkiruokana maistuu sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku. Katso reseptit yksinkertaiseen, mutta maistuvaan itsenäisyyspäivän menuun!
Alkuruoaksi savukala-ruisnappeja
Anna särjelle mahdollisuus! Savustetusta särjestä, tuorejuustosta ja ranskankermasta tehty mousse maistuu herkulliselta ruisnappien päällä, eikä koko alkupalan tekemiseen mene kuin vartti.
Uunissa hitaasti hautunut karjalanpaisti on juhlaruokaa parhaimmillaan. Tarjoa sen kanssa keitettyjä perunoita tai pyöräytä padan kylkeen pehmeät perunarieskat.
Helppo mustikka-valkosuklaajuustokakku maistuu jälkiruokana
Kaunis mustikkajuustokakku on ihanan helppo tehdä, sillä liivatteen sijaan kakku hyytyy valkosuklaan avulla. Pohjan paahteiset kandisokerikeksit voi vaihtaa itsenäisyyspäivän kunniaksi kotimaisiin kaurakekseihin.