Helpossa itsenäisyyspäivän menussa herkutellaan alkuun nopeilla savukala-tuorejuustonapeilla. Pääruoaksi pöytään nostetaan pitkään hautunut karjalanpaisti ja pehmeitä perunarieskoja. Jälkiruokana maistuu sinivalkoinen mustikka-valkosuklaajuustokakku. Katso reseptit yksinkertaiseen, mutta maistuvaan itsenäisyyspäivän menuun!
Upea itsenäisyyspäivän menu x 4
Helppo itsenäisyyspäivän menu
Itsenäisyyspäivän kalamenu
Juureksia, haukea, perunaa, valkosuklaata ja punaisia marjoja – näistä aineksista rakentuu itsenäisyyspäivän kalamenu. Tarjoa alkuun inkiväärin maustamaa palsternakkasosekeittoa, pääruoaksi paistettua haukea rapeiden perunoiden kera ja jälkiruoaksi punaisten marjojen maustamaa valkosuklaamutakakkua. Katso kalaisan menun reseptit!
Kotimaan parhaat maut -itsenäisyyspäivämenu
Tässä itsenäisyyspäivän menussa on yhdistyy uutta ja vanhaa: poronkäristys mehevöitetään juhlavaksi kermalla ja leipäjuustolla, pakastepuolukoista keitetty siirappi maustaa kuohuviinin ja ässäkekseihin leivotaan salmiakkisattumia. Katso reseptit menuun, jossa kotimaan parhaat maut maistuvat uudella tavalla!
Kasvismenu itsenäisyyspäivään
Itsenäisyyspäivän kasvismenussa herkutellaan täyteläisellä härkiskäristyksellä, karamellisoiduilla ruusukaaleilla, raikkaalla kurpitsa-kaalisalaatilla ja kauramurun ja mustikan maustamalla piimäjäätelöllä. Menu on helppo valmistaa myös kokonaan vegaanisena. Katso reseptit itsenäisyyspäivän värikkääseen kasvismenuun!
Naposteltavaa ja pikkusuolaisia
Jos vietät itsenäisyyspäivää mieluummin pienten cocktail-kutsujen hengessä tai rauhallisesti omalla kotisohvalla, kokoa itsenäisyyspäivän menu suolaisista suupaloista. Katso parhaat ideat itsenäisyyspäivän cocktail-paloihin!