Mausta kuohuviini juhlapäivään sopivaksi itse keitetyllä puolukkasiirapilla. Säästä pieni määrä jäisiä puolukoita juomien koristeluun.
Puolukkakuohu
Mausta kuohuviini juhlapäivään sopivaksi itse keitetyllä puolukkasiirapilla. Säästä pieni määrä jäisiä puolukoita juomien koristeluun.
Kermainen, tillin ja punasipulin maustama mätimousse hurmaavan hyvää ja helppo tehdä. Jos haluat ruokaisamman alkupalan, kokeile mätimousseen upotettuja etikkasilakoita. Tarjoile mousse saaristolaisleivän kanssa.
Tee perinteisestä poronkäristyksestä tavallista juhlavampi versio kermalla ja leipäjuustolla. Käristyksen kanssa maistuvat perunamuusi ja kirpeät puolukat.
Yhdistä suosikkikarkki perinteisiin ässäkekseihin, niin saat täydellisen pikkuleivän itsenäisyyspäivän kahvipöytään. Hyvä salmiakkinen jälkiruoka on myös vain kolmesta raaka-aineesta valmistuva mousse, jossa ärhäkkä salmiakki solmii sopuisan liiton lempeän suklaan ja vaniljakastikkeen kanssa.