Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lihapulla on ikisuosikki – kokeile perinteisten pyöryköiden lisäksi myös uusia Lindströmin lihapullia

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Reetta Pasanen
Julkaistu: 11.10.2023
|
Muokattu: 11.10.2023
Lihapullat ovat kuuluneet suomalaisten suosikkiruokiin jo vuosia – eikä ihme! Helposti muunneltava lihapullataikina saa nyt uutta makua punajuuresta, ja lopputuloksena on herkulliset Lindströmin lihapullat. Katso resepti uuteen pyöryköiden suosikkiin ja aina toimivaan perinteisten lihapullien ohjeeseen.

Lindströmin lihapullat on suosikkiruoan uusi versio

Lindströmin lihapullat on suomalaisten suosikkiruoan uusi hurmaavan värinen versio. Lindströmin pihveistä tuttu punajuuri antaa lihapullataikinaan mehevyyttä ja uusi muoto tekee perinteisistä pihveistä uudella tavalla kiinnostavia. Pyörykkätaikinaan raastetut maustepunajuuret tuovat myös lisää kasviksia lautaselle kuin huomaamatta.

Punajuurella ryyditetyt lihapullat valmistuvat helposti: raasta punajuuret kulhoon, sekoita joukkoon muut ainekset ja pyörittele öljytyin käsin pulliksi. Vaivattomimmin paistat pyörykät uunissa noin puolessa tunnissa. Jos haluat lihapulliin ihanan rapsakan paistopinnan, paista pullat pannulla keskilämmöllä noin 20 minuuttia.

Tee Lindströmin lihapullia kerralla vaikka isompikin satsi ja pakasta loput kiireisen päivän varalle.

Perinteiset lihapullat toimivat lohturuoan kaipuuseen

Ota talteen luottoresepti maukkaisiin lihapulliin, jotka ovat hurmanneet Yhteishyvän lukijat. Puolessa tunnissa valmistuvat lihapullat tehdään perinteisistä lihapulla-aineksista: jauhelihasta, korppujauhoista, sipulista, kananmunasta ja mausteista.

Lihapullat ovat oikeaa lohturuokaa, kun tarjoat ne kermakastikkeen kanssa. Kastikkeen herkullisen maun salaisuus piilee omenasoseessa, sinapissa ja tomaattipyreessä, jotka antavat kastikkeelle mahtavan aromin.

Lisää vinkkejä lihapulliin