
Mainos: Familon
Haluaisitko olla iloisempi ja itsevarmempi? Panosta uneen
Tiesitkö, että Fazerina-suklaa on ihastuttanut maullaan jo vuodesta 1953? Appelsiinitryffelitäytettä ja maitosuklaata sisältävä herkku on Fazerin ensimmäinen täytesuklaa, ja se on säilyttänyt suosionsa tähän päivään sakkaa – eikä ihme!
Klassikkosuklaa maistuu sellaisenaan, mutta sitä kannattaa kokeilla myös juustokakun maustajana. Appelsiinitryffelisuklaata sisältävä juustokakku valmistuu muutamasta aineksesta ilman uunia. Liivatettakaan ei tarvita, sillä suklaa hyydyttää kakun.
Kakku koostuu tummasta keksipohjasta ja samettisesta täytteestä. Täytteeseen sekoitetaan Fazerina-suklaan ja kermavaahdon lisäksi maustamatonta tuorejuustoa ja mascarponea. Joukkoon lisätään myös raastettua appelsiinin kuorta ja tilkka appelsiinimehua, jotta appelsiinin ja suklaan aromit saadaan täydelliseen tasapainoon.
Kakku on parhaimmillaan, kun se saa hyytyä jääkaapissa yön yli. Jos herkkuhammasta kolottaa kovasti, tee kakku aamulla, niin pääset herkuttelemaan iltapäivällä. Käytä koristeluun rouhittua suklaata ja appelsiinikuoriraastetta, tai kokeile kandeerattuja appelsiiniviipaleita.
Tilaa Yhteishyvän uutiskirje, niin saat ajankohtaiset reseptit ja arkea helpottavat vinkit suoraan sähköpostiisi.