Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Nämä 4 herkullista kesäjuomaa maistuvat kaikille

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Tuomas Kolehmainen
Julkaistu: 13.6.2024
|
Muokattu: 23.7.2024
Tekeekö mielesi maukasta juotavaa? Ota talteen ideat viileisiin juomiin, jotka sopivat jokaiseen kesäpäivään.

Vihreä jäätee

Itse tehty jäätee on virkistävä juoma, joka valmistuu helposti. Lisää jäähdytetyn teen joukkoon mausteeksi kurkkua ja limeä, ja tarjoa viilennetty juoma sitruunalla ja basilikalla koristeltuna.

Jäätelösooda

Joko olet kokeillut menneiden vuosikymmenten jäätelöbaarien hittiherkkua, jäätelösoodaa? Kuohuvaan juomaan tarvitset vain jäätelöä ja sitruunalimpparia sekä hieman hilloa makua antamaan. Koristele herkku näyttäväksi kermavaahdolla ja strösseleillä.

Mansikkamocktail

Alkoholittoman cocktailin eli mocktailin pohjana toimii raikas inkiväärillä maustettu kombucha. Soseutettu mansikka tuo poreilevaan juomaan makeutta ja herkullisen värin. Tämä mocktail sopii mainiosti kesäjuhliin etenkin, jos teet lasien reunaan herkullisen sokerihuurteen.

Jäätelökahvi

Jäätelökahvi eli affogato on helpoista helpoin kesäjuoma, johon tarvitset yksinkertaisimmillaan vain kuumaa vahvaa kahvia ja vaniljajäätelöä. Makeamman juoman ystävä voi sekoittaa kahvin joukkoon hieman sokeria ja lusikoida annoksen päälle kermavaahtoa sekä suklaakastiketta.

Lisää kesäisiä juomia