Paahdetut paprikat - Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Paahdetut paprikat

Paahdetut paprikat sopivat keittoihin, pastaan, salaatteihin tai sellaisenaan lisukkeeksi. Katso videolta, kuinka valmistat paahdetut paprikat.

Jaa Somessa
Teksti
Yhteishyvä
Kuvat
  1. Halkaise paprikat. Poista siemenkodat ja kannat. Laita paprikan puolikkaat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Sivele öljyllä. Paahda kasviksia uunissa 35–40 minuuttia.
  2. Laita paahtuneet paprikat kulhoon ja peitä kulho kelmulla. Anna jäähtyä 15–20 minuuttia.
  3. Irrota paprikoista paahtunut kuori.

Kokkaa paahdetuista paprikoista

Julkaistu: 20.5.2019
Muokattu: 30.9.2019
Jaa Somessa