Paahdetut paprikat

Teksti:
Yhteishyvä
Kuvat:
Yhteishyvä
Julkaistu: 20.5.2019
|
Muokattu: 30.1.2025
Paahdetut paprikat sopivat keittoihin, pastaan, salaatteihin tai sellaisenaan lisukkeeksi. Katso videolta, kuinka valmistat paahdetut paprikat.
  1. Halkaise paprikat. Poista siemenkodat ja kannat. Laita paprikan puolikkaat uunipellille kuoripuoli ylöspäin. Sivele öljyllä. Paahda kasviksia uunissa 35–40 minuuttia.
  2. Laita paahtuneet paprikat kulhoon ja peitä kulho kelmulla. Anna jäähtyä 15–20 minuuttia.
  3. Irrota paprikoista paahtunut kuori.

Kokkaa paahdetuista paprikoista

Paahdettu paprikakeitto

Paahdettu paprikakeitto

arrow-right
Välimeren pasta

Välimeren pasta

arrow-right
Paahdettu paprikasalsa

Paahdettu paprikasalsa

arrow-right