Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Lempääläinen Emily Shipway on 24.11. ensi-iltaan tulleen Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvan Heinähattu.

Suosikkielokuvan lapsitähti: "Emme saaneet herkkuja kuvauksissa"

Teksti:
Irma Capiten
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 21.12.2017
|
Muokattu: 31.8.2020
Näyttelijä ja koululainen Emily Shipway, 9, kertoo, miten voi oppia syömään sushia. Emily nähdään Heinähattuna uudessa Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset -elokuvassa.

Millaisista ruoista pidät?

"Makaronilaatikosta, pasta bolognesesta ja perunamuusista ketsupin kanssa. Hyviä ovat isäni spesiaali shepherd's pie ja crumble, jossa on marjoja tai omenoita. Rakastan pensasmustikoita.

Haluaisin syödä tulista ruokaa lattialla istuen.


Mutta paras herkku kaikista on sushi. Käymme sushiravintolassa tai teen niitä siskoni ja veljeni kanssa. Sanonpa, että ekan ja toisen kerran kun menette sushille, saatatte olla, että "tää ei oo mun juttu". Voin melkein luvata, että kun menette kolmannen kerran, tykkäätte. Kolmas kerta toden sanoo.

Millaisia ruokailutapoja teillä on?

Syömme koko perhe yhdessä, myös viikolla, jos ei ole harrastuksia. Ruokailemme pöydän ääressä. Minä haluaisin kyllä syödä tulista ruokaa lattialla istuen.

Saitko paljon herkkuja Heinähattu ja Vilttitossu -elokuvan kuvauksissa?

Meillä oli joka päivä lounas. Herkkuihin minä ja Vilttitossua näyttelevä Ella emme saaneet koskea kesken kuvausten, jottemme villiintyneet liikaa.

Kokkaatko tai leivotko itse?

Tuskin osaan edes kananmunaa paistaa. Kerran leivoin suklaakakun, mutta se meni pilalle. Tein sen ilman ohjetta. Suosittelen kaikille, että kannattaa lukea resepti.

Tein keittiössä perunajauhoista ja vedestä myös leikkilimaa, mutta äiti ei ollut siitä kauhean innoissaan. Löysin ohjeen Youtubesta.

Tykkään leipoa äidin kanssa sämpylöitä ja piparkakkuja. Isä aikoo tehdä kanssani jouluksi englantilaisen hedelmäkakun.

Mitä reseptiä suosittelet?

Äidin kanssa kanssa teen smoothieita. Eilen kehitin uuden reseptin: banaania, kurkkua, omenaa ja omenamehua. Kannattaa kokeilla!

S-Etukortilla saa -15% alennusta Finnkinon Kuukauden elokuvan leffalipusta. Joulukuussa elokuva on koko perheen seikkailukomedia Heinähattu, Vilttitossu ja Rubensin veljekset. Finnkinon sivuille

Lisää aiheesta