Runsas vappubrunssi valmistuu herkuista, jotka on helppo valmistaa etukäteen ja pakata piknik-koriin. Pasteijat ja piirakat sopivat kylmempäänkin kevätsäähän, kun täytät ne lämmittäviä makuja sisältävillä täytteillä! Kotibistron helpon vappubrunssin pääruoka, halloumi-pinaattimunakas, kypsyy uunissa sillä aikaa kun katat pöydän. Kata pöytään myös broccoliinilla ja turkkilaisesta jogurtista tehdyllä labneh-tuorejuustolla täytettyjä bruschettoja. Entä jälkiruoka? Ilman uunia valmistuvan valkosuklaa-passionjuustokakun voi tehdä etukäteen valmiiksi jääkaappiin.
![Nopeat parsa-savulohipiiraat](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/7g43Uovjv5FvqU323WzTqR/8b6f5bbbdde549f57909dfe3346a69ae/Parsasavulohipiiraat_netti.jpg?fit=thumb&h=1600&q=60&w=1600)
![Nopeat parsa-savulohipiiraat](http://images.ctfassets.net/0yf82hjfqumz/7g43Uovjv5FvqU323WzTqR/8b6f5bbbdde549f57909dfe3346a69ae/Parsasavulohipiiraat_netti.jpg?fit=fill&h=900&q=60&w=1600)
Runsas vappubrunssi ilahduttaa huolettomilla herkuilla