Vappumenu 2021: katso 4 valmista ehdotusta! | Yhteishyvä
Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.
Herkullinen vappumenu x 5

Herkullinen vappumenu x 4

Vappuna herkutellaan! Koko vappumenu makusi mukaan perinteisistä herkuista tai uusista suosikeista. Kokosimme valmiit vappumenuehdotukset piknikille, kotibrunssille, helppoon vapunviettoon ja moderneja vappuruokia rakastavalle.

1. Perinteinen vappumenu uudella twistillä

Tähän vappumenuun kuuluu perinteiseen tyyliin perunasalaattia, lihapullia ja munkkeja, mutta tutut herkut valmistetaan hieman uudella tavalla. Paahda perunasalaatti uunissa, pyörittele lihapulliin fetaa ja aurinkokuivattua tomaattia ja lisää munkkirinkilöiden sokerikuorrutukseen kanelia, kardemummaa tai vaniljasokeria.

2. Oikaisijan helppo vappumenu

Pikapikaa valmistuva vappumenu ei häviä herkullisuudessa muille. Pujottele valmiit broileripyörykät vartaisiin ja kata rinnalle halutessasi nakkeja. Perinteinen perunasalaattikaan eikä vaadi isoa työtä. Kekseliäs lakukakku valmistuu voileipäkekseistä ja ihanista täytteistä hetkessä ilman uunia.

3. Kotibistron helppo vappubrunssimenu

Keväisen brunssin pääruoka, halloumi-pinaattimunakas, kypsyy uunissa sillä aikaa kun katat pöydän. Kata pöytään myös broccoliinilla ja turkkilaisesta jogurtista tehdyllä labneh-tuorejuustolla täytettyjä bruschettoja. Entä jälkiruoka? Ilman uunia valmistuvan valkosuklaa-passionjuustokakun voi tehdä etukäteen valmiiksi jääkaappiin.

4. Värikäs vappumenu piknikille

Pakkaa piknikille pekoni-parsapiirakkaa, ruokaisaa vihreää salaattia, fetalla täytettyjä suippopaprikaveneitä ja itse tehtyjä munkkeja. P.S. Tämän piknikin voi pitää hyvin myös sisätiloissa!

Leipoisitko vappupiknikin tai brunssin kruunuksi vielä kakun tai mietitkö, mitä muuta tarjota vappupöydässä? Katso kaikki herkulliset reseptit vappuun!