Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Samuli Laurikaisen Snafu Oy on tunnettu myös Silmusalaatti-brändistä. Suomalainen Menestysresepti -kilpailuun hän on lähtenyt uudella tuoteidealla.

Menestysresepti-finalistin jättimäinen halli loksauttaa Jyrki Sukulan suun auki

Teksti:
Juho Kahilainen
Kuvat:
SOK
Julkaistu: 29.6.2020
|
Muokattu: 31.8.2020
”Viime vuonna tuli turpaan ja vihaan häviämistä, joten nyt kokeillaan toistamiseen”, totesi Snafu Oy:n Samuli Laurikainen jo semifinaalissa. Hän selviytyi kisassa kuuden finalistin joukkoon.

Eikä diplomi-insinööri Samuli Laurikainen totisesti haasteita pelkää. Jyrki Sukulan leuka loksahtaa auki, kun hän näkee, millaiset tilat yrittäjä on vuokrannut: 100 000 kerrosneliötä teollisuushallista. Sukula vierailee Laurikaisen luona tuotantokauden toisessa jaksossa.

”Sulla ei ole enää mikään autotallifirma”, Sukula toteaa.

”On varaa laajentaa!” Laurikainen vastaa.

Snafu Oy haluaa olla kasvisruokabuumin kärjessä. Näin yrittäjä on kertonut Yhteishyvälle jo vuonna 2018 antamassaan haastattelussa. Rohkeus ja ennakkoluulottomuus ovat kaiken ytimessä.

”Mielenkiintoinen tarina. Yhden miehen show, johon tämä perustuu”, Sukula analysoi.

Valtavat tuotantotilat eivät ole Laurikaisen tapauksessa edes suurin haaste. Mies nimittäin kertoo, että lupaprosessi uutta tuotetta varten on vielä kesken.

”Tässä on riski, ja se tekee tästä mielenkiintoista”, Laurikainen pohtii.

Silmusalaatti-Samulin ja muiden Menestysresepti-finalistien tietä voit seurata maanantaisin Neloselta kello 20 ja lisäksi Ruutu.fi-suoratoistopalvelussa.

Suomalainen Menestysresepti 2020