Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Menestysresepti-kilpailijat saavat viimeisessä tehtävässään apua markkinoinnin huipulta, kun S-ryhmän vähittäiskaupan markkinointijohtaja Lauri Toivonen ja kilpailun tuomaristoon kuuluva Jukka Kurttila kertovat heille näkemyksiään.

Onnistumisen pakko saa Menestysresepti-finalistien luovuuden kukkimaan | JAKSO 9

Teksti:
Pirjo Latva-Mantila
Kuvat:
Mediawan
Julkaistu: 20.1.2023
|
Muokattu: 15.1.2024
Suomalainen Menestysresepti 2023 -kisassa on edetty viimeiseen tehtävään. Varsinkin johtokolmikolla on nyt kovat paineet, sillä Smokehouse-Tero haluaa pitää piikkipaikkansa ja Jemma-Mari sekä Happy Soup -Nanne tietävät Teron olevan vain muutaman pisteen päässä.

Viimeisessä tehtävässä finalistien pitää hurmata kuluttajat ja kiteyttää tuotteen ydin 30 sekunnin videolle. Tuomarit haluavat kuulla myös, miten kilpailijat aikovat markkinoida tuotteitaan kisan jälkeen.

Kilpailijoita koutsaavat Jukka Kurttila sekä S-ryhmän vähittäiskaupan markkinointijohtaja Lauri Toivonen kannustavat kisaajia luottamaan omaan tuotteeseen sekä muistuttavat, ettei kaikkia tarvitse miellyttää.

Mimi tarttuu heittoon ja päättää repäistä oikein kunnolla.

”Me ollaan porukan peränpitäjä eikä ole mitään hävittävää enää”, tuumaa Mimi.

Vähän sama tilanne, eli onnistumisen pakko on Kalatassu-Roylla. Hän laittaa videolla likoon sekä itsensä että omat lapsensa.

”Voin sanoa, että tämä tulee sataprosenttisesti sydämestä”, hän vannoo.

Tahinismoothien kehittänyt Kaisa arvaa, etteivät tuomariston ”sedät” ehkä syty hänen toteutukselleen, mutta ottaa silti riskin.

Kaikki kuusi kilpailijaa astelevat tuomariston eteen tyytyväisinä ja itsevarmoina, mutta mikä on reaktio ja vastaanotto?

Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.

Tänä vuonna voit seurata kuuden finalistin matkaa myös Yhteishyvän Menestysresepti Backstage -jaksoista, jotka julkaistaan yksi kerrallaan osoitteessa www.yhteishyva.fi/menestysresepti heti tv-ohjelman jälkeen.

Lue finalistien haastattelut: