Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuomariston jäsenet Sampo Päällysaho, Suvi Luoma, Jyrki Sukula ja Jukka Kurttila valitsevat Suomalainen Menestysresepti -sarjan finaalissa voittajatuotteen.

Tällaista finaalia ei ole ennen nähty: tuomaristo saa eteensä täysin uusia makuja | JAKSO 10

Teksti:
Pirjo Latva-Mantila
Kuvat:
Mediawan
Julkaistu: 25.1.2023
|
Muokattu: 15.1.2024
Suomalainen Menestysresepti 2023 -kisa on edennyt päätepisteeseen ja edessä on jännittävä finaali ja totuuden hetki.

Aikaa ideasta valmiiksi tuotteeksi on ollut vain puoli vuotta. Koska aikataulu on ollut tiukka ja vastaan on tullut monenlaisia mutkia ja takkuja, osa kisaajista tuo tuomariston eteen makuja, joita ei tähän mennessä ole ehditty arvovaltaisesti maistella.

”Tällaista ei ole ollut aikaisemmin. Se voi olla upporikasta ja rutiköyhää: se voi pilata, mutta se voi myös tuoda palkinnon”, lataa Jyrki Sukula.

Tuotteiden on oltava kaikkine variantteineen ja tuotantoketjuineen täysin valmiita, jotta ne pääsisivät S-ryhmän kauppojen hyllyyn. Ei siis ihme, että kaikkia jännittää, myös tuomareita.

Finaalijaksossa nähdään yllättäviä käänteitä, kuten se, että Mimi laittaa koko Sushike-reseptinsä vielä kerran uusiksi.

Smokehouse-Tero tulee finaaliin kolmen pisteen johtoasemissa. Hänen niskaansa hengittävät Happy Soup -keitoillaan ihastuttanut Nanne sekä Jemma-säilykkeitä maistattava Mari, jonka perheyritys Kalajoella on kisan aikana tehnyt historiansa suurimman investoinnin ja palkannut kuusi uutta työntekijää.

Miten kovassa kamppailussa lopulta käy ja kenellä on hallussaan voittajaresepti, se selviää Suomalainen Menestysresepti 2023 -kisan päätösjaksossa keskiviikkona.

Suomalainen menestysresepti 2024 -kilpailua voit seurata televisiosta MTV-kanavalta tiistaisin kello 20. Jaksot löytyvät myös Katsomosta.

Sarjassa etsitään uusia hittituotteita mm. S-marketin ja Prisman valikoimaan. Voittaja on selvillä tiistaina 23.1.2024.

Tänä vuonna voit seurata kuuden finalistin matkaa myös Yhteishyvän Menestysresepti Backstage -jaksoista, jotka julkaistaan yksi kerrallaan osoitteessa www.yhteishyva.fi/menestysresepti heti tv-ohjelman jälkeen.

Lue lisää finalisteista: