Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Tuulikankaan perhe matkailee mielellään kotimaassa. ”Suomen kesä on ihanan monipuolinen. On lämpöä, mutta yleensä helle ei rajoita touhuamista”, perheen äiti Anne Tuulikangas toteaa. Kuvassa Annen lisäksi puoliso Kai sekä lapset Alina, Alma ja Aatu.

Vaasalaisperheen kesään kuuluu huvipuistoreissut – vauhdin hurma rahoitetaan Bonuksilla

Teksti:
Kirsi Hemanus
Kuvat:
Anne Tuulikangas
Julkaistu: 14.5.2021
|
Muokattu: 26.10.2021
Tuulikankaan perhe tekee vuosittain pari kesälomareissua huvipuistoihin ja kylpylöihin. Perhe kustantaa matkat Bonuksilla, joita kertyy vuodessa 400–500 euroa.

Kun vaasalaiset Tuulikankaat tekevät vuosittain loppukesästä odotetun päiväreissun PowerPark-elämyspuistoon, lähes aina on luvattu kaatosadetta.

”Viime kesänä sääennuste toteutui, kun tuli parinkymmenen minuutin kaatosadekuuro. Isommat lapset olivat juuri silloin vuoristoradassa. Meillä on hauska video siitä”, kertoo Anne Tuulikangas.

Suomen suurin huvipuisto Kauhavan Alahärmässä on perheen suosikki. Aatu, 9, Alina, 7, ja Alma, 5, odottavat reissua innolla etukäteen, ja vanhemmillekin se suo tilaisuuden irrottautua arjesta.

”Lähdemme huvipuistoon yleensä noin kymmenen hengen voimin, sillä mieheni Kain siskon perhe ja lasten isovanhemmat tulevat mukaan”, sanoo Anne. Isossa porukassa kaikki on hauskempaa.

Kaikki lapset ovat hurjapäitä, eikä kukaan heistä pelkää huvipuiston laitteissa. Myös aikuiset tykkäävät käydä laitteissa. Päivään kuuluu lisäksi ruokailu jossakin huvipuiston ravintoloista, ja tietenkin jäätelöt.

”Omalla autolla on helppo matkustaa lähikohteeseen.”

Seikkailu- ja vesipuistojen lisäksi perhe viihtyy erinomaisesti kylpylöissä. Kohteet, joissa on viihdykettä valmiiksi, kiehtovat vilkkaita lapsia. Omalla autolla on helppo matkustaa lähikohteeseen.

Suomessa riittää Annen mielestä paljon nähtävää ja koettavaa, eikä perhe haikaile ulkomaanmatkoille.

”Suomen kesä on ihanan monipuolinen. On lämpöä, mutta yleensä helle ei rajoita touhuamista. Lisäksi välimatkat ovat kotimaassa sopivia.”

Anne kertoo, että kesällä perhe viettää paljon aikaa myös omalla mökillä.

”Mökkireissuilla tykkäämme uida meressä. Kotona ollessamme käymme pienen matkan päässä järvessä pulikoimassa. Jokakesäinen tapa on lähteä lasten kanssa järvelle iltauinnille.”

Tuulikankaat maksavat pari lyhyttä kesälomareissua bonustilille vuoden aikana kertyneillä rahoilla. Bonuksia ehtii kertyä vuodessa noin 400–500 euroa.

”Keskitämme ruoka- ja bensaostokset S-ryhmän liikkeisiin. Tili on vain rahan kerryttämistä varten”, kertoo Anne Tuulikangas.

”Saamme bonusrahoilla huoletta maksettua huvipuiston sisäänpääsyn viidelle hengelle. Käytämme rahaa yleensä maltillisesti.”

Jos koronatilanne sallii, tänäkin kesänä Tuulikankaat lähtevät tuttuihin suosikkipaikkoihin.

KERÄÄ BONUSTA!

  • Bonus kertyy koko perheen ostoista. Bonustaulukko kertoo, kuinka paljon saat Bonusta. Täyden viiden prosentin Bonuksen saat 900 euron kuukausiostoilla.

  • S-ryhmä palkitsi jäseniään vuonna 2020 yhteensä yli 415 miljoonalla eurolla. Asiakasomistajat saivat rahallista etua omalle tililleen keskimäärin 169 euroa.

Lue lisää: s-kanava.fi

Lue lisää Bonus-tarinoita

Lisää aiheesta