Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Ruskista ne kauniin väriseksi melko kovalla lämmöllä öljyssä. Madalla lämpöä ja hauduta pannussa kannen alla kypsiksi, 5-7 minuuttia. Anna broilerinfileiden vetäytyä alumiinifoliossa 10 minuuttia.
Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää niihin öljyä, jotta ne eivät tartu toisiinsa.
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Viipaloi kypsät broilerinfileet. Sekoita kulhossa nuudelit, broilerinviipaleet, porkkanaraaste ja rouhitut pähkinät.
Yhdistä vinegretin ainekset. Sekoita kastike salaattiin. Anna maustua noin vartin verran ennen tarjoilua. Voit valmistaa salaatin etukäteen ja siirtää sen peitettynä jääkaappiin odottamaan.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
2537
606
31,3 g
3,8 g
41,8 g
7,3 g
5,0 g
36,0 g
1,8 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Raastettua tuoretta inkivääriä,
Tuoretta chiliä silputtuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli