Ota broilerin rintafileet huoneenlämpöön tuntia ennen paistamista. Ruskista ne kauniin väriseksi melko kovalla lämmöllä öljyssä. Madalla lämpöä ja hauduta pannussa kannen alla kypsiksi, 5-7 minuuttia. Anna broilerinfileiden vetäytyä alumiinifoliossa 10 minuuttia.
Keitä nuudelit suolalla maustetussa vedessä, pakkauksen ohjeen mukaan. Valuta nuudelit ja lisää niihin öljyä, jotta ne eivät tartu toisiinsa.
Kuori ja raasta porkkanat karkeaksi. Viipaloi kypsät broilerinfileet. Sekoita kulhossa nuudelit, broilerinviipaleet, porkkanaraaste ja rouhitut pähkinät.
Yhdistä vinegretin ainekset. Sekoita kastike salaattiin. Anna maustua noin vartin verran ennen tarjoilua. Voit valmistaa salaatin etukäteen ja siirtää sen peitettynä jääkaappiin odottamaan.
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
606
2537
31,3 g
3,8 g
41,8 g
7,3 g
5,0 g
36,0 g
1,8 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Suolaa,
Rouhittua mustapippuria,
1 tl Raastettua tuoretta inkivääriä,
Tuoretta chiliä silputtuna.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli