Aasialainen kaalisalaatti

Arvostele resepti
4 Annosta

15 min

Valmista raikas ja rapea aasialainen salaatti kaalista, porkkanasta ja suolapähkinöistä. Limetti ja minttu viimeistelevät maun. Tarjoa aasialaista kaalisalaattia esimerkiksi grilliruokien lisäkkeenä.

Ainekset (4 annosta)

MääräAinesosa
1 kplpieni kesäkaali
2 kplporkkanaa
1 kpllimetin mehu
1 rklrypsiöljyä
1/2 dlhienonnettuja suolapähkinöitä
2 rklhienonnettua minttua

Valmistus

  1. 1

    Leikkaa kaali ja kuoritut porkkanat ohuen ohuiksi suikaleiksi. Lisää ainesten joukkoon loput aineet ja sekoita salaatti. Anna maustua viileässä vähintään tunnin ajan.

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Kun valmistat ruokaa tai leivot erityisruokavaliota noudattavalle, tarkistathan tuotteiden sopivuuden pakkausmerkinnöistä.

Ainekset, joita laskelma ei huomioi: Limetin mehu, 2 rkl Hienonnettua minttua.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli

Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
22.10.2018
|
Päivitetty: 25.9.2025

Samankaltaisia reseptejä