Internet Explorer -selainta ei enää aktiivisesti tueta. Suosittelemme käyttämään sivustoamme esimerkiksi Google Chrome tai Mozilla Firefox -selaimilla.

Aasialainen punakaalislaw

Fork and knife
6 Annosta
Fork and knife
6 Annosta
Punakaalisalaatti saa twistiä aasialaishenkisistä mausteista.

Ainekset

600 g
Punakaalia
1 kpl
Porkkana
1/2 kpl
Kurkkua
Nippu minttua
Nippu korianteria
1 dl
Suolapähkinöitä

Kastike

2 kpl
Limettiä
Pala tuoretta inkivääriä
1 kpl
Valkosipulinkynsi
Pala chiliä
2 rkl
Oliiviöljyä
2 tl
Makeaa soijakastiketta

Reseptin ainekset S-kaupat-verkkokaupasta

Valmistus

1

Halkaise punakaali ja höylää juustohöylällä ohuiksi suikaleiksi. Kuori porkkana ja leikkaa kurkun kanssa ohuen ohuiksi suikaleiksi. Hienonna yrtit. Hienonna suolapähkinät karkeaksi rouheeksi. Sekoita kastikkeen ainekset keskenään. Valmista kastike. Purista limeteistä mehu. Raasta inkivääri. Hienonna valkosipuli ja chili.  Sekoita ja valuta kastike salaatille.

Miltä maistui?
Resepti:
Katri Schröder
Kuvat:
Laura Riihelä
Julkaistu: 27.8.2016
|
Muokattu: 15.1.2024

Ravintosisältö

Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.

Annos

100g

136

569

9,7 g

1,3 g

5,8 g

4,8 g

3,2 g

4,8 g

0,3 g

Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

Nippu minttua ,

Nippu korianteria,

Pala tuoretta inkivääriä,

Valkosipulinkynsi,

Pala chiliä.

Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli