Leikkaa filee reiluiksi pihveiksi ja paloittele kuutioiksi. Pujota liotettuihin puisiin tai metallisiin grillitikkuihin lihat ja sivele pintaan öljyä.
Kiehauta glaseerauskastikkeen aineet. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen noin 8 minuuttia. Sivele muutaman kerran loppuvaiheessa glaseerauskastikkeella. Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemeniä.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1207
288
12,8 g
3,5 g
2,8 g
2,3 g
—
40,5 g
1,5 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli