Aasialaiset lihavartaat
Ainekset
Valmistus
Leikkaa filee reiluiksi pihveiksi ja paloittele kuutioiksi. Pujota liotettuihin puisiin tai metallisiin grillitikkuihin lihat ja sivele pintaan öljyä.
Kiehauta glaseerauskastikkeen aineet. Grillaa vartaita kohtalaisella lämmöllä muutaman kerran käännellen noin 8 minuuttia. Sivele muutaman kerran loppuvaiheessa glaseerauskastikkeella. Ripottele lopuksi pinnalle seesaminsiemeniä.
Lisää aiheesta
Ravintosisältö
Tämäkin resepti on suunniteltu hyvinvointiasi ajatellen.
Annos
100g
288
1207
12,8 g
3,5 g
2,8 g
2,3 g
—
40,5 g
1,5 g
Ravintotiedot ovat suuntaa antavia. Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle, tarkista tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
Pala tuoretta inkivääriä,
Valkosipulinkynsi,
Seesaminsiemeniä.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli