Murskaa keksit. Sulata rasva. Sekoita rasva ja keksit tasaiseksi taikinaksi.
Aseta leivinpaperiarkki irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. 24 cm) pohjan väliin. Taputtele taikina pohjalle ja hieman reunoille.
Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja perunajauhot tasaiseksi massaksi.
Lisää joukkoon kananmunat yksitellen sekoittaen. Lisää sitruunamehu.
Kaada täyte vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.
Ota kakku jäähtymään. Peitä kelmulla ja anna vetäytyä viileässä vähintään muutaman tunnin ennen vuoasta irrottamista.
Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.
Yksi annos
Koko resepti
1705
407
29,7 g
15,9 g
28,5 g
21,3 g
0,8 g
5,5 g
1,0 g
Ravintolaskelmassa ei huomioitu:
2 rkl Sitruunamehua.
Lähde: Terveyden ja hyvinvoinnin laitos, Fineli