Amerikkalainen juustokakku - Yhteishyvä

Amerikkalainen juustokakku

???
Annokset
12
Jaa Somessa

Ainekset

200 g
Digestivekeksejä
100 g
Margariinia

TÄYTE

600 g
(3 prk) maustamatonta tuorejuustoa
200 g
(1 prk) ranskankermaa
2 dl
Sokeria
2 rkl
Perunajauhoja
4 kpl
Kananmunaa
2 rkl
Sitruunamehua

Näin teet

1

Murskaa keksit. Sulata rasva. Sekoita rasva ja keksit tasaiseksi taikinaksi.

2

Aseta leivinpaperiarkki irtopohjaisen kakkuvuoan (halk. 24 cm) pohjan väliin. Taputtele taikina pohjalle ja hieman reunoille.

3

Sekoita sähkövatkaimella tuorejuusto, ranskankerma, sokeri ja perunajauhot tasaiseksi massaksi.

4

Lisää joukkoon kananmunat yksitellen sekoittaen. Lisää sitruunamehu.

Kaada täyte vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.
5

Kaada täyte vuokaan ja kypsennä 175-asteisessa uunissa tunnin ajan.

6

Ota kakku jäähtymään. Peitä kelmulla ja anna vetäytyä viileässä vähintään muutaman tunnin ennen vuoasta irrottamista.

Resepti
Katri Schröder
Kuvat
Laura Riihelä
Julkaistu: 21.5.2014
Muokattu: 2.8.2018
Jaa Somessa

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g342 g
Proteiinia6 g66 g
Rasvaa30 g356 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1705 20455
Energiaa kcal407 4887

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Sitruunamehua

Ravintosisältö

Huom! Valmistettaessa ruokaa erityisruokavaliota noudattavalle kannattaa aina tarkistaa tuotteiden sopivuus pakkausmerkinnöistä.

AnnosResepti
Hiilihydraatteja29 g342 g
Proteiinia6 g66 g
Rasvaa30 g356 g
Kuituja1 g10 g
Energiaa kj1705 20455
Energiaa kcal407 4887

Ravintolaskelmassa ei huomioitu:

  • 2 rkl Sitruunamehua

Resepti
Katri Schröder

Älä jää paitsi herkuista

Tilaa uutiskirje tästä.